Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Δεν έχει ξεκινήσει και με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές ο μήνας, όμως όλα δείχνουν ότι σύντομα θα είναι υπό τον έλεγχο σας. Έχετε την διάθεση να απομονωθείτε και να βρείτε τι είναι αυτό που δεν σας επιτρέπει να κάνετε μια σταθερή σχέση, με αρχή μέση και συνέχεια. Από την ώρα που ο φτερωτός Ερμής θα περάσει στο Ζυγό, εσείς θα είστε και πιο κοντά στην μια και μοναδική απάντηση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Μπορείτε πια να επαναπαυτείτε. Το Σαββατοκύριακο που σας πλησιάζει είναι γεμάτο από άτομα που θα ζητήσουν την παρουσία σας. Μέσα σε όλα αυτά, η Αφροδίτη από τον ερωτικό Σκορπιό σας περιτυλίγει με ένα πέπλο γοητείας, που θα έχει την ισχύ του για πολύ ακόμη. Ειδικά οι αδέσμευτοι, προσεχώς θα έχουν μεγάλες κατακτήσεις και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις που θα τους εκπλήξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Μην ασχολείστε με άτομα που ήδη σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι μπορούν εύκολα να σας προδώσουν. Το κάρμα σας φωνάζει ότι πρέπει να αναβαθμίσετε την ζωή σας άμεσα. Όλος ο Οκτώβριος είναι ιδανικός τώρα που τρέχει η εποχή του Ζυγού, και εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες να έρθετε κοντά σε καινούργιο κόσμο και καταστάσεις που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Θετικές δράσεις από ζώδια:

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Και εσείς οι ίδιοι το ξέρετε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Η συντροφικότητα που σας λείπει από τον άνθρωπο σας, ίσως και να σας αποδοθεί από μια καινούργια γνωριμία που θα σας προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό σας κύκλο. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα μπουν σε μια νέα διαδικασία, για αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πολλές οι συμφωνίες που έχουν αθετηθεί σε αισθηματικό επίπεδο. Ήδη και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες σοβαρές αλλαγές, που να συμπεριλαμβάνουν και τον άνθρωπο σας. Με τόσους πλανήτες να σας ευνοούν, μπορείτε να μιλήσετε ευθέως πια και να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Αυτό είναι μια πολιτική την οποία πρέπει να ακολουθήσετε και για τυχόν παράλληλες καταστάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Το μυαλό σας είναι σε μια επιφυλακή για όλα αυτά που σας περιτριγυρίζουν. Κάποιες τυχόν προτάσεις που θα σας γίνουν, αξίζουν να τους ρίξετε και μια δεύτερη ματιά. Όσοι έχουν χωρίσει, θα δεχτούν πρόταση για ξανασμίξιμο η οποία όμως θα είναι αρκετά δελεαστική και διαφορετική από κάθε τι παλιό. Πολλά και τα ταξίδια και οι μετακινήσεις για μια μερίδα Παρθένων, ιδίως της γενιάς του ’60, που ίσως και στον προορισμό να τους γίνουν αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Φωτιάς

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Οι αισθηματικές δοσοληψίες που έχετε με ακατάλληλα άτομα, ίσως και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα μέσα στην κανονική σας σχέση – γάμο. Πρώτα από όλα διευκρινίστε στον εαυτό σας ποιον θέλει, και μετά κάντε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Το όλα μαζί και κάτω από τις εν λόγω αστρολογικές όψεις και μέχρι την Πανσέληνο, μόνο σε πρόβλημα θα σας βάλουν αν δεν είστε άκρως προσεχτικοί.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης Νο 09
Η αποφασιστικότητα και η πίστη που έχετε στο εαυτό σας, είναι και αυτή που σας κρατάει σε μια άριστη ψυχολογία. Δεν έχει σημασία αν αυτή την εποχή είσαστε μόνοι. Μετά τις 15-16 Οκτωβρίου, θα υποδεχτείτε μια παλιά σας αγάπη που εδώ και καιρό οργανώνει προτάσεις για επανασύνδεση. Σκεφτείτε αφού ακούσετε και δώστε τις απαντήσεις σας, στον δικό σας χρόνο. Για όσους είναι σε διπλές καταστάσεις, πιθανόν να μάθουν μυστικά που θα τους αναστατώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μέσα στις επόμενες 8-10 ημέρες όλα θα αλλάξουν. Περάσατε μέσα από συμπληγάδες, αλλά στο τώρα μπορείτε αυτά να τα φέρετε στα μέτρα σας. Η σχέση σας είναι πραγματικά έτοιμη να ανέλθει σε ένα παραπάνω επίπεδο. Πολλοί Τοξότες θα βρεθούν σε επίσημα δεσμά μέσα στο έτος. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, είναι πιθανό μέσα από τους κοινωνικούς – εργασιακούς τους κύκλους να βρουν το έτερον ήμισυ τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η ακίνητη – σοβαρή θέση σας είναι κάτι που θα γοητεύσει το άτομο που τόσο πολύ σκέφτεστε και θέλετε. Ο Πλούτωνας θα σας κάνει να δέσετε εύκολα σε ερωτικό επίπεδο, και γρήγορα όλο αυτό να εξελιχθεί σε μεγάλη αγάπη. Οι γάμοι και οι δεσμοί που δείχνουν σημάδια κόπωσης και πάγωμα συναισθημάτων, θα πρέπει να βρουν τους τρόπους για να κάνουν στο μεταξύ ένα refresh.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολλές οι ευχάριστες συναναστροφές και συναντήσεις που θα σας φανερωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Θετικές και οι εξελίξεις σε κάποιες ερωτικές σε κάποιο οικονομικό σας θέμα θα σας δώσουν ευχάριστες ειδήσεις, που θα σας κάνουν να λύσετε και ακόμη κάποια καλύτερη ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας. Εσείς οι φρεσκοχωρισμένοι μην ανησυχείτε, μέσα στο επόμενο διάστημα θα τα ξαναβρείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η ρουτίνα έχει εδραιωθεί μέσα στην σχέση σας, και το μόνο που σας προσφέρει πια είναι εντάσεις και μόνιμη ασυνεννοησία. Κάντε την κίνηση σας, αυτό να το αλλάξετε και να δώσετε μια νέα πνοή… αν βέβαια θέλετε. Πολλά ζευγάρια μέσα σε αυτό το θετικό μήνα, θα σκεφτούν να ορίσουν κάτι περισσότερο στο μεταξύ τους… γάμο – οικογένεια –μεγάλες αγορές.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης