Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 21
Οι επιθυμίες σας δεν σημαίνει ότι πρέπει αμέσως να γίνονται πραγματικότητα από τον άνθρωπο σας. Ιδίως βέβαια όταν αυτές είναι και υπερβολικές, όπως αξίζει στο ζώδιο σας… φυσικά. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι που έχουν σκεφτεί να γυρίσουν στο παθητικό παρελθόν, πριν το κάνουν ας ρίξουν μια πιο αναλυτική ματιά στο παρόν τους. Κάποιος από τον εργασιακό σας χώρο σας επιθυμεί σφόδρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Οι παραπάνω προσπάθειες σας, μόνο σας δεδομένους σας δείχνουν. Έχετε σκέψεις για να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σύντροφο σας. Αυτό όμως είναι και κάτι που θα πρέπει να το θέλει και η άλλη πλευρά, που επί του παρόντος δηλώνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας. Αυτοί που έχουν σχέση και σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα, θα βρουν κάποιες μικρές αντιρρήσεις από τον σύντροφο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Σας αποζητούν. Το ξέρετε και είναι όλοι γνωστοί. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι με τα τωρινά αστρολογικά φαινόμενα, στους περισσότερους ελεύθερους Διδύμους θα φανερωθεί μέσα σε αυτό το μήνα ένας μεγάλος έρωτας, που θα σημαδέψει την αισθηματική τους ζωή. Κρατήστε τα μάτια και την αντίληψη σας σε εγρήγορση. Όλα αλλάζουν, και ειδικά από τις 7/10 και μετά που ο κυβερνήτης σας προχωράει στον συγγενικό Ζυγό.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Προσοχή στις ρήξεις. Είσαστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια εσώτερη αναστάτωση, που ξεκινάει και τελειώνει στην αισθηματική σας ζωή. Δεν είστε ευχαριστημένοι από τις συμπεριφορές του ανθρώπου σας και αυτό δείχνει να χειροτερεύει. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και περιπλοκότητες. Μιλήστε και δηλώστε τις επιθυμίες σας. Εσείς οι αδέσμευτοι θα ήταν καλύτερα να περιμένετε μετά την πανσέληνο για νέα φλερτ και γνωριμίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχετε πέσει αμαχητί. Δεν είναι όμως αυτό κάτι που φωτογραφίζει το ζώδιο σας. Ίσως επειδή αγαπάτε πολύ, ίσως δεν είναι μια καλή περίοδος για εσάς. Τώρα όμως που το αντιλαμβάνεστε σε όλο το εύρος του, θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε τις διορθώσεις σας. Οι σχέσεις που συμπεριλαμβάνουν και τρίτους ή μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, ίσως και να χρειαστεί να επανατοποθετήσουν… ρίσκα και οφέλη.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε άκρως ικανοποιημένοι από την ερωτική σας ζωή οι περισσότεροι Παρθένοι. Αυτό μπορείτε να το υποστηρίξετε μέχρι και τα μέσα του μήνα. Από την πανσέληνο στις 16/10 και μετά, θα δείτε ότι το συντροφικό σας ταίρι θα αποδώσει στο πολλαπλάσιο την αγάπη και την αφοσίωση σας. Οι δεσμοί που είχαν υποστεί τριγμούς, θα μπορέσουν και πάλι να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ο νέος μήνας σας φέρνει αλλαγές. Πολλές οι ανατροπές που τρέχουν. Ετοιμαστείτε για όλα τα πιθανά σενάρια. Αυτοί που έχουν επιλέξει τον μοναχικό δρόμο, ίσως και να διαταχθεί η «ησυχία» τους από ένα οικείο πρόσωπο, ίσως και φιλικό… που θα εκφραστεί ερωτικά. Σίγουρα το είχε πιάσει το ένστικτο σας, αλλά δεν το πιστεύατε. Τώρα προσεχώς το έχετε μπροστά σας… και καλείστε να το διαχειριστείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι αναμνήσεις είναι ζωντανές. Αυτό είναι μια κατάσταση που σας εμποδίζει πρακτικά να πάτε τη ζωή παρακάτω και με ένα νέο άνθρωπο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή σας υποστηρίζουν σε κάθε πιθανή απόφαση σας, κάντε την ανατροπή σας. Οι σε σχέση θα δεχτούν κάποια μικρά παράπονα από τον σύντροφο τους για την αδιαφορία τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια Νο 14
Μην τρέχετε… θα συγκρουστείτε σε τοίχο. Έχετε επενδύσει πάρα πολλά σε ένα καινούργιο άτομο, και το πιο πιθανό είναι να μην ευδοκιμήσει αυτή η σχέση. Μπορεί να υπάρχει η αισθηματική ανάγκη για έναν σύντροφο, αλλά θα πρέπει να είναι και ο κατάλληλος για εσάς. Επίσης αποφύγετε να ψάξετε στις στάχτες του παρελθόντος μια παλιά σας ιστορία, που δεν έκλεισε καλά. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, έχουν πολλά καλά να περιμένουν τον προορισμό τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Δεν είστε έτοιμοι ή ακόμη πονάτε για κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση. Όπως και να έχουν τα πράγματα, κάντε αυτή την εποχή αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμους. Από την πανσέληνο και μετά, και ακόμη περισσότερο από το νέο ζωδιακό μήνα στις 23/11, εσείς θα αρχίσετε να μπαίνετε και πάλι σε διάθεση έρωτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Κοιτάξτε με μια πιο αναλυτική ματιά αυτά που σας προτείνουν. Το πιο πιθανό είναι να μην σας ενδιαφέρουν, ή να μην είστε εσείς έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Αυτοί που έχουν σχέση κρυφή μέσα στον εργασιακό τους χώρο, καλό θα ήταν να είναι ακόμη πιο προσεχτικοί, καθώς ήδη κάποιοι έχουν αντιληφθεί την κατάσταση. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τα περιττά σχόλια.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Διαρκεί αυτή η κολόνια. Δεχτείτε να κάνετε όμως και κάτι άλλο. Δεν είστε από τα ζώδια που αρέσκονται στα ίδια και στα ίδια. Από τις 10-10 και μετά, οι καταπληκτικές όψεις του Ποσειδώνα και του Άρη θα σας σπρώξουν σε νέες γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν. Οι δεσμευμένοι θα δεχτούν δώρα, εκπλήξεις και προτάσεις για ταξίδια από το ταίρι τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού