Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Το έδαφος πάνω στο οποίο χτίζετε την ερωτική σας σχέση, δεν είναι κατάλληλο… και το ξέρετε. Το πιο πιθανό είναι και πάλι να έχετε κάνει την λάθος επιλογή ατόμου. Ο καινούργιος μήνας του Οκτωβρίου και όλα τα καλά αστρολογικά που φέρνει για όλα τα πύρινα ζώδια, μπορούν να σας ωθήσουν σε αλλαγές που θα σας δικαιώσουν σε βάθος χρόνου. Ίσως και λίγη συνειδητή μοναξιά, να σας κάνει καλό.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι υπό κατάρρευση και το βλέπετε. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας σχέση. Αν αυτό εξαρτάται από κάποιο τρίτο πρόσωπο, φροντίστε να κάνετε τις επιλογές σας. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό να υποστηρίζει την αληθινή αγάπη, εσείς δεν μπορείτε να μοιράζεστε σε παράλληλες πορείες. Τύχη έχουν και οι αδέσμευτοι, που θα δεχτούν φρέσκιες γνωριμίες… στην καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η κατανόηση και η αναγνώριση από τον άνθρωπο σας, θα σας φέρει πιο κοντά σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις, ίσως και μέσα στο τρέχον έτος. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι εξαίσιες και σας δίνουν την ευχέρεια να εξασφαλίσετε και τον εαυτό σας οικονομικά, μέσα από οικονομικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Πολλοί οι Ταύροι που θα αναζητήσουν και νέο ταίρι.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι λύσεις που σας δίνει το ταίρι σας, ίσως και τελικά να μην σας ταιριάζουν. Δεχτείτε να μιλήσετε και να κάνετε και εσείς τις προτάσεις σας. Οι περισσότεροι Καρκίνοι θα βρουν την κοινή τους πορεία, η οποία μπορεί και να σημαίνει κάποια επόμενη δέσμευση. Μόνοι και απογοητευμένοι από κάποια παρελθούσα ερωτική ιστορία, θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας νέας αγάπης που θα τους αναζωογονήσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 05
Με τη θέληση σας μπορείτε μόνο να κάνετε τις αλλαγές, που επιβάλλονται στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Όλος ο καινούργιος μήνας είναι στη διάθεση σας για εξελίξεις. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι στα δίχτυα και ενός παράλληλου έρωτα, ίσως και να πιεστούν πια για τελικές αποφάσεις. Μην ρισκάρετε την κανονική σας σχέση για κάτι εφήμερο… και αδιέξοδο, σίγουρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είσαστε σε μια φάση έντονης σκέψης, και ένα βήμα πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αν τελικά και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν εκφράζει τα ζητούμενα σας, σίγουρα πρέπει να κάνετε τις αλλαγές σας. Οι δεσμοί που έχουν σαν πρόβλημα τη χιλιομετρική απόσταση, μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρουν τελικά τη λύση για πιο καλή επικοινωνία και επαφή.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η συντροφικότητα είναι κάτι που θα το δείτε να ανθεί, μέσα στον ζωδιακό σας μήνα. Ο άνθρωπος σας είναι κοντά σας και έχει πολλά να σας δώσει αλλά και να σας προτείνει. Ακόμη και οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί – παρεξηγηθεί, από τις επόμενες ημέρες θα βρουν τον τρόπο για να έρθουν και πάλι κοντά. Πολλές και οι εξελίξεις στους μόνους, που επιθυμούν ένα νέο έρωτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 14
Εσείς είστε οι τελευταίοι που πρέπει να παραπονιέστε. Όλα κινούνται ακριβώς όπως τα είχατε σχεδιάσει. Η αισθηματική σας ζωή, με τη θερμή υποστήριξη της Αφροδίτης, θα πολλαπλασιάσει τα οφέλη τα οποία ζείτε. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες επανασύνδεσης και επίλυσης των λεκτικών παρεξηγήσεων, θα το καταφέρουν σχετικά εύκολα. Τύχη και για τους αδέσμευτους, που αυτή την περίοδο και να βρουν το καρμικό τους ταίρι.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Η τάση σας είναι να επιστρέψετε σε κάτι από τα παλιά, που για τους δικούς σας λόγους ακόμη δεν το έχετε ξεπεράσει. Τώρα που δεν πιέζεστε από τον μόνιμα αγριεμένο Άρη, μια διακριτική προσέγγιση ίσως και να σας έφερνε στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί πλήγματα από τρίτα πρόσωπα, απιστία και αδιαφορία, ίσως και να οδεύσουν πια σε έναν χωρισμό.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Όλα γίνονται αυτή την εποχή για εσάς και τις επιθυμίες σας. Βγάλτε από το κεφάλι σας οτιδήποτε έγινε στο παρελθόν, και ταυτιστείτε με το δημιουργικό παρόν. Μόνοι και φανατικοί εργένηδες, θα έχουν πλησιάσματα από καινούργιο – ποιοτικό κόσμο που θα τους κάνει να αισθανθούν και πάλι ενεργοί σε όλα τα επίπεδα. Αυτό πιθανόν να σας φέρει κοντά και σε μια σημαντική γνωριμία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είναι πια ο καιρός για να κάντε πράξη όλες τις ιδέες σας. Είσαστε υποστηριγμένοι από τον σύντροφο σας, που σας εμπιστεύεται τυφλά. Οικονομικά και οικογενειακά θέματα θα πάρουν τον δρόμο τους, και μέχρι να λήξει η εποχή του Ζυγού θα έχουν βρεθεί και οι λύσεις. Όσοι έχουν μπλέξει τα εργασιακά και τα προσωπικά τους, θα πρέπει να πάρουν και τις αποφάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Οι συμφωνίες που έχετε με τον άνθρωπο σας, βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι δεν εξελίσσονται ομαλά – γοργά. Πιθανόν κάποιος να έχει βαρεθεί, αλλάξει σκέψεις, ή κάτι άλλο. Μην κουκουλώσετε το πρόβλημα, θα μεγεθυνθεί. Συζητήσεις και εξελίξεις μπορούν να σας δώσουν το ποθητό αποτέλεσμα. Πολλές και οι ευκαιρίες για το ζώδιο σας, για νέο έρωτα ή μια αναθέρμανση από το πρόσφατο παρελθόν. Ανοίξτε τα μάτια σας, τα καλύτερα… είναι μπροστά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα