Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Η Οδύσσεια ενός Κριού. Είσαστε πραγματικά πολύ κουρασμένοι με όλα αυτά που σας έχουν τύχει το τελευταίο διάστημα, ίσως και μέσα σε όλο τον Σεπτέμβριο. Αυτοί που έχουν διατηρήσει την συνειδητή τους μοναξιά, θα θελήσουν αυτό τον νέο μήνα, να ασχοληθούν πιο ενεργά με τον εαυτό τους, την εμφάνιση του και τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν. Μια εποχή που έχει πολλά να σας αποδώσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε οι πιο αφοσιωμένοι σύντροφοι του ζωδιακού, και αυτό είναι ένα γεγονός που σας κάνει περιζήτητους στο άλλο φύλλο. Χαράς ευαγγέλια για τους μόνους και τους εργένηδες, που θα έχουν σωρεία προτάσεων μέσα στο νέο μήνα, από προσωπικότητες που ταιριάζουν στις δύσκολες προδιαγραφές τους. Σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, για όλους τους γήινους το τρέχον έτος θα φέρει δεσμεύσεις αλλά και επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Προσδεθείτε. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και άλλα τόσα που θα δουν τα μάτια σας, και θα εκπλαγείτε… ίσως και ευχάριστα. Οι θέσεις Ερμή και Άρη είναι μοιραίες, και θα ξεκλειδώσουν ερωτοφιλίες, παλιές αγάπες αλλά και ερωτικά διλήμματα μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Οι Δίδυμοι που έχουν μπλεξίματα με διπλές και τριπλές καταστάσεις, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση… πάλι.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Τα λόγια και οι σκέψεις σας δεν είναι στην ίδια ευθεία. Άλλα αυτά που αναλυτικά σκέφτεστε και άλλα δηλώνετε. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτό το κάνετε για να μην πληγώσετε τον άνθρωπο σας. Σίγουρα όμως είναι και η λάθος στρατηγική, για να κατακτήσετε κάποιον. Εν τέλει, αν δεν του αρέσετε για αυτό που πραγματικά είστε, ας αποχωρήσει. Μην προσποιείστε όμως!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι λύσεις θα δοθούν μέσα από τις δικές σας τις ενέργειες. Είστε οι ισχυροί που ζωδιακού, και απλά όλοι έχουν ακουμπήσει – επαναπαυτεί πάνω στις δυναμικές σας. Κάτι ανάλογο θα δείτε και από το ταίρι σας, που έχει λίγο χαλαρώσει, ίσως και βαρεθεί. Από τον καινούργιο μήνα που πολλές πλανητικές όψεις σας ενισχύουν στους σκοπούς σας, μπορείτε να φέρετε τα πράματα στο μεταξύ σας στην απόλυτη ισορροπία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Θα καταφέρετε αυτό τον Οκτώβριο πολλά περισσότερα από αυτά που σκέφτεστε, και σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Οι γάμοι και οι δεσμοί που μόνο σας ταλαιπωρούν, θα περάσουν στο παρελθόν σας και χωρίς πια να δίνετε ευκαιρίες και πιστώσεις χρόνου. Από το κλαμπ των χωρισμένων και των μόνων θα βγουν πολλοί, καθώς η νέα σελήνη προσεχώς θα φανερώσει πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι ματιές όλων είναι επάνω σας και πάνω στα λόγια και τις κινήσεις σας. Εν πρώτοις προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε… θα εκτεθείτε αυτή την εποχή αν χαλαρώσετε. Οι σύντροφοι που έχουν πάρει πια τις αποφάσεις τους για δεσμεύσεις, μέσα στο τρέχον έτος θα το καταφέρουν. Σε όλο αυτό θα δεχτείτε υποστήριξη από τα οικονομικά – επιχειρησιακά σας. Ακόμη και γάμοι και οικογένειες θα δημιουργηθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Τονώστε το ηθικό σας μέσα από νέες γνωριμίες και δραστηριότητες. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σας υποστηρίζουν, μπορείτε να κάνετε σταθερές και μόνιμες σχέσεις που θα σας δώσουν ότι σας έλειπε τόσα χρόνια. Αντισταθείτε για αρχή στις σειρήνες του παρελθόντος, που δεν έχουν πραγματικά τίποτα νέο και υγιές να σας αποδώσουν. Πολλές και οι ευχάριστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Πολλά τα απρόβλεπτα γεγονότα που σας προκύπτουν, από σήμερα και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Πολλές και οι πληροφορίες που θα διασταυρώσουν το μονοπάτι σας, για κάποιον για τον οποίο ενδιαφέρεστε. Διαχωρίστε την αλήθεια από την υπερβολή, και κάντε στο σωστό χρόνο και χώρο την κίνηση σας. Πιθανόν να έχετε επιτυχία, ή έστω για αρχή να ανοίξει ένα πράσινο φως.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Τα ερωτικά παιχνιδάκια δεν είναι για το στιβαρό και απόλυτο ζώδιο σας. Δεν θα χάσετε άλλο χρόνο περιμένοντας να σας έρθουν – προλάβουν οι εξελίξεις. Ενεργοποιηθείτε και λύστε τις εκκρεμότητες και στα αισθηματικά και στα εργασιακά σας ζητήματα. Οι σχέσεις και οι δεσμοί που σας κάνουν και αισθάνεστε καλά και ασφαλείς, είναι και αυτά που θα περάσουν και στο επόμενο έτος.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Έχουν μαζευτεί ένα σωρό διαφορετικά θέματα, που μόνο σας βαραίνουν την ψυχολογία. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχετε αφήσει την ερωτική σας ζωή στα χέρια του συντρόφου σας, που δεν δείχνει να την προσέχει πολύ. Από τον καινούργιο μήνα μπορείτε να μιλήσετε και να θέσετε τα όρια και τις προϋποθέσεις σας… και φυσικά αφήστε τον κατάλληλο χρόνο για να ενεργοποιηθούν όλα αυτά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ηΟ Κόσμος – Νο 21μέρας: 
Η ψυχή σας και το σώμα σας είναι κουρασμένα. Η διάθεση σας πεσμένη. Αδιανόητο για ένα ζώδιο που σαν κύριο χαρακτηριστικό του, έχει να δίνει χαρά και ευτυχία. Από τη νέα σελήνη του Οκτωβρίου και μέχρι να αλλάξει το ζώδιο στις 23 – 10, εσείς μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας φέρουν και πάλι στις γνωστές – θετικές σας συμπεριφορές. Ακόμη και αυτοί που είναι σε σχέση, θα αισθανθούν μια γενικότερη ανανέωση των συναισθημάτων τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς