Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Κρατήστε τις θέσεις σας και μην κάνετε εκπτώσεις για να είστε απλά και μόνο αρεστοί. Οι ευκαιρίες για να εξηγηθείτε και να πείτε αυτά που ζητάτε, θα σας δοθούν το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, υπάρχουν ένα σωρό άλλες σοβαρές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να ισορροπήσετε. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από 40 κύματα, μέσα από τις συζητήσεις και την αληθινή αγάπη, θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 19
Δαμάστε τα νεύρα και την υπερβολή σας, καθώς οι αστρολογικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες για να λύσετε τις παρεξηγήσεις που έχουν συσσωρευτεί, μέσα στον δεσμό σας. Κάποιες φορές και η παύση συνομιλιών θα μπορούσε να βοηθήσει προς την θετική κατεύθυνση. Σε μεγάλες αλλαγές που μόνο σε καλό θα βγάλουν, θα προχωρήσουν οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι επί μακρόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Τα παράλληλα και τα διπλά, σας μπερδεύουν ακόμη περισσότερο. Ξεκινήστε από σήμερα, και πριν έρθει η πανσέληνος να συζητάτε με τον άνθρωπο σας για τα πλάνα μέχρι το τέλος του έτους. Ο Ερμής σε όψεις με τον Δία, πια από τη νέα θέση του στον αέρινο Ζυγό, θα σας κάνουν όλες τις επιθυμίες πραγματικότητα. Οι Έφηβοι, που έχουν χωρίσει και επιθυμούν να βρεθεί επιτέλους κάτι καινούργιο στους δρόμους τους, θα το έχουν μέσα από τον φιλικό του περίγυρο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – 19
Η συμπεριφορά που εισπράττετε από το συντροφικό σας ταίρι, ήδη σας βάζει σε ιδέες ότι κάτι κάλο θα σας έρθει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι του ζωδίου, θα περάσουν σε μόνιμη αισθηματική κατάσταση αυτό το Φθινόπωρο. Διαζύγια που σέρνονται επί χρόνια, διαστάσεις που δεν έχουν νόημα και πολύ παρασκήνιο, θα τερματιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Οι καταστάσεις, όπως βλέπετε και εσείς οδηγούνται σε αδιέξοδο. Είτε θα πρέπει να αλλάξετε θέση είτε θα πρέπει να αποδεχτείτε, αυτά που σας λένε. Φυσικά υπάρχει και η άλλη εκδοχή που λέει ότι μπορείτε να μην κάνετε τίποτα από όλα αυτά και απλά να δώσετε χρόνο, σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Αυτοί που είναι μόνοι τους, μετά τις 20/09 θα δεχτούν είδηση – τηλεφώνημα – επαφή, από μια παλαιότερη γνωριμία, που επιθυμεί κάτι περισσότερο πια.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είσαστε πολύ προσγειωμένοι όλες αυτές τις ημέρες. Έντονα τα αστρολογικά φαινόμενα των ημερών και εσείς είστε στο στόχαστρο τους. Μην κάνετε κάτι τολμηρό. Ότι σκέφτεστε κρατήστε το για μετά τις 25/09, που όλα θα έχουν καταλαγιάσει. Αυτό λοιπόν το μεσοδιάστημα, μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο ανώδυνα πράματα, όπως η επιμόρφωση σας και η ενασχόληση σας με την εξωτερική σας εμφάνιση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν γύρω σας, σας έχουν καταβάλει. Είναι πολλά τα μέτωπα που έχουν ανοιχτεί και εσείς πρέπει να κάνετε τον τροχονόμο. Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά να μην αδικήσετε κανέναν και τον εαυτό σας πάνω από όλα. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις και αναλύσεις σε συντρόφους που έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε γάμο – οικογένεια – παιδιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, είναι και αυτά που τρομάζουν τον άνθρωπο σας και ίσως να μην τον κάνουν να έρχεται πιο κοντά σας. Περιμένετε λίγο και μετά τις 16/09, που και πάλι όλα θα ισορροπήσουν. Ελεύθεροι και μεγάλο διάστημα χωρισμένοι, θα δουν νέα πρόσωπα να τους ασκούν ερωτική έλξη, μέσα από τον κοινωνικό τους περίγυρο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Δεχτείτε να ακούσετε αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Ίσως να υπάρχουν και κάποια ζητήματα που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Οι μέρες μετά την πανσέληνο στις 16/09 θα ωθήσουν και παλιές ιστορίες αγάπης, να βγουν από το χρονοντούλαπο και να ζητήσουν ευκαιρίες. Μην ξαφνιαστείτε αν δείτε ξαφνικά μπροστά σας, κάποιον από το παρελθόν να σας ζητάει κάτι περισσότερο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δεν θα πρέπει πια να σας απασχολούν αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Κοιτάξτε τι καλά έχετε στο τώρα σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά. Τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάζουν και σας δίνουν την υλική ασφάλεια που ζητούσατε τόσο καιρό. Όσοι θα ταξιδέψουν, θα έχουν αρκετούς πειρασμούς, που ίσως να τους βάλουν σε αποκλίνουσα πορεία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ξεκινήστε από τώρα τα πειράγματα και τις προτάσεις στο πρόσωπο που αγαπάτε. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια των ημερών και αυτό θα συνεχιστεί για όλο το υπόλοιπο Φθινόπωρο. Αυτοί που διατηρούν στην καθημερινότητα τους και μια ακόμη κατάσταση παράλληλη, ίσως και να έχουν αποκαλύψεις. Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ παρών και ανακατεύει τα πάντα, όχι προς όφελος σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Σας έρχονται επισκέψεις. Μπορεί να είναι κάποια ημιτελής ιστορία από το παρελθόν. Ίσως ένας καταπιεσμένος έρωτας, που στο τώρα έχει την ανάγκη να σας αποκαλυφθεί. Όποια και να είναι η προσέγγιση που έχετε, εσείς θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί σε προτάσεις και υποσχέσεις. Εσείς που στην δουλειά σας έχετε μπλέξει με μια ερωτική περιπέτεια, θα πρέπει να είστε άκρως επιφυλακτικοί σε τρίτα μάτια που ήδη σας έχουν εντοπίσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης