Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Πεντάκτινων
Κινηθείτε με διαλλακτικό και διπλωματικό τρόπο, με αυτούς που έχουν αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μπορούν να σας απογοητεύσουν. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας παρουσιάσει και άτομα ακόμη και από το χαμένο σας παρελθόν. Να είστε σε ετοιμότητα, καθώς θα ακούσετε και θα δείτε από κοντά, πολλά. Οι μέρες ανάμεσα στις εκλείψεις θα σας αναστατώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Κυπέλλων
Καλείστε να επιλύσετε πρακτικά θέματα που πιέζουν εσάς, τον άνθρωπο σας, αλλά και γενικότερα τη σχέση σας. Δεν υπάρχει λόγος να είστε επιθετικοί και απότομοι. Όλα κάτω από τον ανάδρομο Ερμή μεγεθύνονται, και τα λάθη είναι πιο εύκολα… και με μη αναστρέψιμο χαρακτήρα. Κατεβάστε τους τόνους και θα αντιληφθείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα από ότι ήταν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με τη μοναξιά σας. Δεν πρόκειται να σας ανταπαντήσει. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να κάνετε τα πλάνα σας για όλο το υπόλοιπο Φθινόπωρο. Περάσατε ένα πολύ δύσκολο και έντονο Καλοκαίρι, και το μόνο που αποζητά η ύπαρξη σας είναι να ισορροπήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Από την πανσέληνο και μετά, θα έχετε επιστροφές που θα πρέπει να μην επιτρέψετε να σας ξαναπληγώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Κυπέλλων
Μυρίζετε πολλά λουλουδάκια που φυτρώνουν μπροστά σας, εσείς οι ζωηροί του ζωδίου, και που το πιο πιθανό είναι να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι η Αφροδίτη πια σε ορθή πορεία, και σας δίνει ότι ζητάτε… ίσως και παραπάνω. Αυτό για τους ελεύθερους είναι ιδανικό, καθώς δεν αποκλείεται και να βρεθεί επιτέλους μια καινούργια προσωπικότητα, που θα δαμάσει την καρδιά σας. Για τους εν σχέση, προσοχή στις αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθιών
Μην το πολυσκέφτεστε, κάντε την κίνηση σας στο άτομο που έχετε καταλάβει ότι σας κρατάει ανοιχτή την πόρτα των συνομιλιών. Είτε αυτό αφορά μια παλιότερη σας αγάπη ή ένα καινούργιο πρόσωπο, που έχετε την αίσθηση ότι κάτι σας δένει κοινό. Όσοι είναι μπλεγμένοι μέσα σε διπλές και τριπλές σχέσεις, θα δεχτούν πίεση γύρω από αποφάσεις που όλο τάζουν, και τελικά ποτέ δεν έχουν φέρει εις πέρας. Προσοχή, όλα τρέχουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Κυπέλλων
Έχετε την ανάγκη εδώ και καιρό, να ξεκινήσετε τις περικοπές σε καταστάσεις και πρόσωπα που πια δεν κολλάνε με τις δικές σας τις ιδιαίτερες προδιαγραφές. Έχετε πια βγάλει το πόρισμα σας για όλους, και το μόνο που μένει είναι να περάσετε στις ανακοινώσεις. Ίσως και κάποιοι να θέλουν να φύγουν… μην εκπλαγείτε. Μόνοι και εργένηδες που δεν έχουν σκοπό να μαζέψουν τα μυαλά τους από τις περιπέτειες, τουλάχιστον ας μην τάζουν υπερβολές. Είναι και ο ανάδρομος.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Ράβδων
Είστε γνώστες του ερωτικού παιχνιδιού, και αυτό σας βάζει σε πλεονεκτική θέση έναντι πολλών άλλων αντιπάλων σας. Με τον κυβερνήτη σας σε ορθή πορεία και την Αφροδίτη στα συγκαλά της πια, εσείς στοχεύετε και κατακτάτε. Μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα, θα σας φανερωθούν και παλιές ιστορίες που κάποτε σας είχαν πληγώσει. Προσοχή, έτσι ώστε να φιλτράρετε σωστά και γρήγορα όλους και όλα, αυτά που θα σας προταθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Σπαθιών
Φρεσκάρετε λίγο τη μνήμη σας και μην ξεχνάτε ποτέ τι σας έχουν κάνει παλαιότερες σχέσεις σας, και πώς τελικά σας συμπεριφέρθηκαν. Μπορεί να είστε στο τώρα πολύ μόνοι, αλλά δεν γίνεται να κάνετε και πάλι εκπτώσεις. Κάντε λίγο υπομονή να φύγει η περίοδος των εκλείψεων, και εκεί πραγματικά θα αντιληφθείτε τι και ποιος τελικά σας ταιριάζει. Οι δεσμευμένοι μπορούν να κάνουν τα πλάνα τους… για δεσμεύσεις και αγορές.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Δεν πείθετε κανέναν για όλα αυτά που λέτε. Αν δεν τα υποστηρίξετε και με πράξεις, δεν θα έχετε και το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Κυνηγήστε αυτή την περίοδο τα όνειρα σας και τα οικονομικά. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, με μια μικρή διαφοροποίηση στην πολιτική σας. Όσοι Τοξότες έχουν αισθηματική σχέση… που τον τελευταίο καιρό είναι σε διαπραγμάτευση επανασύνδεσης και χωρισμού, θα πρέπει τελικά και επιτέλους να πάρουν την απόφαση τους… όποια και να είναι αυτή.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων
Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε γύρω σας. Θα δείτε πολλά φωτεινά μάτια, να σας κοιτούν με μεγάλο ενδιαφέρον και θαυμασμό. Αυτοί που είναι και λίγο ντροπαλοί, θα διαπιστώσουν ότι τα πράματα είναι πιο εύκολα από ότι νόμιζαν. Οι πρώτες επαφές θα γίνουν και για όσους είναι χωρισμένοι, και προσπαθούν να βρουν τις κοινές συνισταμένες για μια επανένωση… και κάτι καλύτερο πια!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών
Ερευνάτε το πεδίο για να δείτε αν τελικά μπορείτε να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση, με το νέο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τις τελευταίες εβδομάδες. Αναζωογονητικές δράσεις θα υπάρξουν, και για τους παντρεμένους και όσους είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις. Πολλά και τα καλά νέα για οικονομικές υποθέσεις, που μέχρι τώρα είχαν χαθεί από το ενεργό προσκήνιο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ζείτε μια καταπληκτική περίοδο, που όλα σας στηρίζουν. Βρείτε ποια είναι η καλύτερη φόρμουλα για εσάς. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας για τα σχέδια του άμεσου μέλλοντος, μιας και οι συμμαχίες Ποσειδώνα – Αφροδίτης θα σας πάνε σε άλλα επίπεδα. Πόντους θα κερδίσουν και οι ελεύθεροι, που μέχρι την σεληνιακή έκλειψη στις 16-09 θα δεχτούν σωρεία από καινούργιες αισθηματικές προτάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης