Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Αν δεν θέλετε να μπλέξετε με σοβαρά παρατράγουδα και παρεξηγήσεις, καλύτερα ξεκαθαρίστε άμεσα τη θέση σας, και τι επιθυμείτε από τον κάθε ένα άνθρωπο που υπάρχει γύρω σας. Είσαστε μεν ζωηροί εκ ζωδίου, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να το αποδεικνύετε σε όλους. Δεσμοί που έχουν πάρει σοβαρό χαρακτήρα, πιθανόν με τις δικές σας προσπάθειες μέσα σε αυτό το έτος, να ολοκληρωθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Διαταγές δίνετε αριστερά και δεξιά. Αυτό το αυταρχικό σας στυλ, δεν αρέσει σε κανέναν τελικά. Είσαστε ψυχικά και κουρασμένοι από το προηγούμενο διάστημα και στο τώρα ζητάτε επιτέλους μια διέξοδο. Αν αυτό δεν μπορεί να σας το προσφέρει το ταίρι σας, τότε πάρτε και εσείς άμεσα τις αποφάσεις σας. Πολλές και οι σκέψεις κάποιων για να φύγουν μακριά σε άλλους τόπους, για να βρουν κάτι καλύτερο σε ζωή. Ξανασκεφτείτε το μετά τον ανάδρομη 23-09.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Δείτε με ποιον τελικά ταιριάζετε περισσότερο και παραμείνετε εκεί. Με τον κυβερνήτη σας να κάνει παντού δημόσιες σχέσεις, εσείς θα γίνετε επίκεντρο ερωτικών προτάσεων και προσεγγίσεων. Αυτό σαν κατάσταση για τους ελεύθερους είναι κάτι που θα τους ανεβάσει την καλή διάθεση, και αντιθέτως για τους δεσμευμένους… ίσως και τους βάλει σε σκηνές ζηλοτυπίας από τον άνθρωπο τους. Κρατήστε τις πολύτιμες λοιπόν ισορροπίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μπορείτε να σταθείτε για λίγο και να σκεφτείτε αν αυτό το μοντέλο σχέσης που έχετε στην ερωτική σας ζωή, σας καλύπτει. Είσαστε μονίμως σε μια αγωνία για να έχετε το ταίρι σας απολύτως ευχαριστημένο, και κάπου εκεί… χαθήκατε εσείς. Τώρα που είσαστε ανάμεσα σε δύο σοβαρότατες εκλείψεις, μπορείτε εύκολα να αναθεωρήσετε και να κάνετε κάτι καλύτερο για τη δική σας ζωή. Επίσης μην ξεχνάτε και την εργασία σας, που έχει ανοδικές τάσεις και μπορεί να σας υποστηρίξει στις επιδιώξεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε παράδειγμα προς μίμηση καλού και σωστού συντρόφου. Σαν κατάσταση, περνάτε ίσως και την καλύτερη περίοδο της αισθηματικής σας ζωής, και αυτό με τη βοήθεια των πλανητών πολλαπλασιάζεται. Οι λίγοι Βασιλιάδες που έχουν μείνει μόνοι, θα πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν μέσα σε αυτό το μήνα, τις νέες προσωπικότητες που θα τους πλησιάσουν. Μέσα σε αυτές, πιθανόν να κρύβεται και η αρχή για μια μεγάλη αγάπη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Εξωτερικοί παράγοντες χαλάνε την ησυχία σας. Εσείς πρέπει να κάνετε την μεγαλύτερη προσπάθεια σας, για να προστατέψετε τον σύντροφο σας αλλά και τη σχέση σας. Ακόμη και αν αυτοί λέγονται γνωστοί – συγγενείς – φίλοι.
Δηλώστε τα αυστηρά σας κριτήρια σίγουρα. Οι γήινοι που είναι μόνοι τους και για όσο ακόμη ο Ήλιος του φωτίζει, έχουν μεγάλες πιθανότητες για να έρθουν σε συνεννόηση… με κάποιο πρώην ταίρι τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Κοπιάζετε υπερβολικά για να κρατάτε την ερωτική σας σχέση σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Μέσα σε αυτή τη μεγάλη σας προσπάθεια, ίσως πια έχετε πέσει στο λάθος να γίνετε δεδομένοι στα μάτια του συντρόφου σας. Σίγουρα έχετε και εσείς οι ίδιοι προσέξει ότι πια όλα περνάνε από τα χέρια σας, και ελάχιστα με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Από τις επόμενες μέρες, που θα είστε το κέντρο του κόσμου με τον Δία επάνω σας, αυτό πρέπει να αλλάξει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Δηλώστε από τώρα τις αληθινές σας προθέσεις και μην μένετε άλλο στη θεωρία…! Ιδίως για σχέσεις που έχουν ξεκινήσει τώρα, εσείς πρέπει να δείξετε τις κατευθυντήριες σας και βέβαια χωρίς να τάξετε μεγαλεία. Οι Σκορπιοί που έχουν και κάτι δεύτερο στην αισθηματική τους πραγματικότητα, ίσως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσουν θέσεις – συναισθήματα και αληθινές πια προθέσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είσαστε εκφραστικοί άνθρωποι και αυτό κάποιοι το βρίσκουν αξιαγάπητο. Σε αυτούς… και με έναν Άρη να κυνηγάει με τις όψεις του την Αφροδίτη, λίαν συντόμως θα βρεθεί κάποιος που θα κάνει την καρδούλα σας να χτυπήσει. Οι έχοντες ήδη δεσμό, θα έχουν πολλές και σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο τους μέχρι την πανσέληνο του μήνα, που θα τους οδηγήσουν σε περαιτέρω αποφάσεις για δεσμεύσεις, ίσως και από τον ερχόμενο μήνα Οκτώβριο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι το ταίρι σας, δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητάτε, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο μεταξύ σας. Και σε αυτό δεν φταίει ο ανάδρομος. Αφιερώστε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο, για να δείτε τι μπορεί να περισωθεί. Σχέσεις που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν περάσει από απιστία – χιλιομετρικές αποστάσεις – χωρισμούς και επανασυνδέσεις… πιθανόν να έχουν κάνει πια τον κύκλο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η οπτική σας δεν είναι σωστή. Βλέπετε τα πάντα και τους πάντες από λάθος γωνία. Μόνο τη δική σας. Αυτό σαν κατάσταση πιθανόν να σας έρθει με την μορφή γκρίνιας από τον άνθρωπο σας. Ακούστε τι έχει να σας προτείνει και κάντε τις απαιτούμενες διορθώσεις. Όσοι έχουν μείνει στο κλαμπ των μόνων μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως η ανάδρομη πορεία του Ερμή να τους βάλει σε σκέψεις για βήματα στο παρελθόν. Λάθος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Έχετε ρίξει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και του χρόνου σας, στα εργασιακά σας ζητήματα. Σαφώς και απαιτείται, αλλά έχει μείνει χωρίς την παρουσία σας ο αισθηματικός δεσμός που έχετε. Μπορείτε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις και όλα να αποκατασταθούν. Γάμοι που περνάνε κρίση, θα καταφέρουν να ξεφύγουν από αυτό τον φαύλο κύκλο και να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός