Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι επικοινωνίες βάλλονται από παντού αυτή την εποχή. Κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που θα ακούσετε ή θα σας υποσχεθούν, ακόμη και δικά σας πρόσωπα. Κοιτάξτε το δικό σας συμφέρον και μην λέτε πολλά, και σίγουρα μην αποκαλύπτετε τα μυστικά… και τα επόμενα σχέδια σας. Μπλεγμένες διαδρομές που έχουν τρίτα πρόσωπα και παρεμβάλλονται με οποιονδήποτε τρόπο, θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αν συνεχίσετε χωρίς κρίση και με οδηγό μόνο το πάθος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Ανήκετε στα πιο αγαπησιάρικα ζώδια και αυτό σας κάνει βέβαια και πιο ευάλωτα. Οι μέρες με την Αφροδίτη, προσεχώς και επιτέλους να γυρίζει σε ορθή φορά, σας δίνει την υπεροχή για αλλαγές. Τα ζευγάρια που είναι σε περίοδο ρήξεων – ξεκαθαρισμάτων, θα κάνουν έναν καλό απολογισμό και μέσα στον τρέχοντα μήνα θα δώσουν νέες ευκαιρίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Διαλέξτε το στρατόπεδο που θέλετε να ανήκετε. Το να είστε μια από εδώ και μια από εκεί, ίσα – ίσα που και από μόνοι σας μπερδεύεστε. Χώρια που δείχνετε μια πολύ κακή εικόνα σας. Οι σχέσεις που απλά σας γοητεύουν και χωρίς να σας δίνουν κάτι πρακτικό ή μια αίσθηση ασφάλειας, έχει έρθει η ώρα να τερματιστούν. Να μην σας τρώνε ανώφελα τον χρόνο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Όπου και αν κοιτάξετε, βλέπετε κενό. Είτε αυτό είναι μέσα στη σχέση σας, είτε μέσα στα όνειρα σας. Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη και παραχωρήσεις, που στο τώρα σας έχουν βάλει μέσα σε μοναξιά, ακόμη και αν στη ζωή σας υπάρχει συναισθηματική σχέση. Από τις επόμενες ημέρες που θα φύγει η επήρεια της έκλειψης, θα μπορέσετε να έρθετε σε μια καλύτερη συνεννόηση με τον εαυτό σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Είναι αληθινά τα λόγια που σας είπαν άγνωστοι άνθρωποι. Είσαστε στα καλύτερα σας και λάμπετε. Πέραν του βασιλικού στυλ που έχετε, είναι και οι πλανητικές όψεις που σας κάνουν πόλο έλξης, για όλους αυτούς που ζητούν κάτι ποιοτικό στην καθημερινή – ερωτική σας πραγματικότητα. Με αυτό κατά νου, θα πρέπει να αποβάλετε από το μυαλό σας τα άσχημα που παρελθόντος και να δείτε τα καλά που σας πλησιάζουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Παιδεύετε κόσμο με τα καμώματα σας. Σίγουρα είστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος, αλλά εσείς το έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Τα θέλετε όλα και όλους… γύρω σας. Αυτοί που είναι σε σχέσεις θα ακούσουν μικροπαράπονα από τον άνθρωπο τους, και αυτοί που είναι μόνοι θα έχουν άπειρες προτάσεις, που όμως λίγες θα είναι οι σωστές και κοντά στα δικά σας δεδομένα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Κοιτάξτε τι έγινε πριν λίγο καιρό, και θα βρείτε πού χώρεσαν τα λάθη και οι παρεξηγήσεις μέσα στη σχέση σας. Οι εποχές αλλάζουν και μέσα σε αυτές μπορείτε να βελτιωθείτε και εσείς. Τα συστήματα που επιθυμείτε να ακολουθήσετε, είναι μόνο για να σας οδηγήσουν σε μια πιο υγιή πορεία μέσα στη σχέση σας. Όλα αυτά που διαδραματίστηκαν μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες, σας έχουν ‘βάλει μυαλό’. Μην αποκλίνετε λοιπόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν έχετε καμία διάθεση να μοιράσετε επιπλέον συγχωροχάρτια. Σίγουρα έχετε μαζέψει πολύ κόσμο γύρω σας και οι περισσότεροι είναι πολύ υποδεέστεροι σας. Αν αυτό έχει ισχύ και στην προσωπική σας ζωή, επιβάλλεται να κάνετε άμεσα τις αλλαγές σας. Επίσης, αυτοί που έχουν μπλέξει πολλά συναισθήματα σε μια καρδιά, τελικά ίσως να μην θέλουν μέσα στον τρέχοντα μήνα να συνεχίσουν αυτό το περιπετειώδες μοτίβο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Η ανασφάλεια σας πάει και έρχεται και δεν λιγοστεύει. Είσαστε σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, που όλα και όλους τα κρατάτε δεμένα επάνω σας για να μην μείνετε μόνοι σας. Λάθος τακτική. Τώρα που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή φορά, εσείς θα δείτε πραγματικά και πιο ξεκάθαρα τι και ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις, μην ελπίζετε και σε μεγάλες αλλαγές. Ίσως από τον ερχόμενο μήνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Είναι καθορισμένη η πορεία πάνω στην οποία κινήστε… χρόνια. Αυτό σαν κατάσταση και μόνιμη φιλοσοφία ζωής, μπορεί να σας κρατάει στον αφρό της αισθηματικής ασφάλειας, αλλά ίσως το ταίρι σας να ζητάει μια αλλαγή – μια βελτίωση. Ακούστε τώρα τα παράπονα και τις προτάσεις, και μετά τη λήξη του ανάδρομου Ερμή στις 23-09, μπορείτε να τα βάλετε σε εφαρμογή. Όσο για τους ελεύθερους και χωρισμένους, κάντε και εσείς ένα βήμα για νέες γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Υπάρχει μια κατάσταση μέσα στην καρδιά σας, ένα αγκάθι μόνιμο, για κάτι που δεν ολοκληρώθηκε ή κόπηκε απότομα. Η αναφορά σε έναν παλιό έρωτα – αγάπη, που για ανώτερους λόγους δεν είναι αυτή την εποχή κοντά σας. Η ενέργεια που αποδίδει ο ανάδρομος Ερμής σε όλα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος), μπορεί να φανερώσει λύσεις και προτάσεις που θα μειώσουν τις αποστάσεις για όσους αγαπούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Δεν χρειάζεται να απευθύνεστε με αυστηρό τόνο και τρόπο στον άνθρωπο σας. Ίσως να είστε κουρασμένοι από άλλους τομείς της καθημερινότητας σας, αλλά να είστε άκρως προσεχτικοί να μην μεταφέρετε το άγχος μέσα στη σχέση σας. Για τους τολμηρούς που είναι ήδη σε δέσμευση και τρέχουν και μια άλλη παράλληλη σχέση, τα νέα δεν είναι καλά. Πιθανόν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου να σας ζητηθεί χωρισμός… και από τις δύο πλευρές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων