Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Σταθείτε όρθιοι μπροστά στα ποικίλα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Αυτό είναι το ψυχικό σας σθένος που θα δώσει και τις τελικές λύσεις. Μέσα σε όλο αυτό τον πανζουρλισμό, οι χωρισμένοι σύντροφοι θα βρουν τις αφορμές για να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα και μέχρι τις 12/09, μπορείτε να περιμένετε και κάτι καλύτερο εσείς οι ελεύθεροι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Είσαστε με πολλά θέματα να σας πλαισιώνουν και να ζητούν το χρόνο σας για να τα επιλύσετε. Σκεφτείτε τι επιθυμείτε να κάνετε και μετά δράστε. Όσοι έχουν εκκρεμότητες με διαζύγια – νομικές υποθέσεις, οικογενειακά ζητήματα, ας προσπαθήσουν μετά τις εκλείψεις στις 16/09 να συμβιβάσουν τα άκρα. Όσο ο Ήλιος θα παραμένει στην Παρθένο, η δική σας δυναμική θα πολλαπλασιάζεται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Κάντε ένα βήμα μπροστά και μην κοιτάτε πίσω. Έχετε χάσει ήδη αρκετό από το χρόνο σας, μέσα σε σχέσεις που τελικά δεν σας προσέφεραν τίποτα. Οι αστρολογικές όψεις των εσωτερικών πλανητών είναι εξαιρετικές προς εσάς, και το μόνο που απομένει είναι να δείτε τι ευχαριστεί εσάς και να το πράξετε. Αν είστε μόνοι σας, ο Ερμής προσεχώς σε ανάδρομη φορά, θα σας δώσει καινούργιες επικοινωνίες με κόσμο που μπορεί να σας κερδίσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 02
Μην στρέφετε τα πυρά σας στον εαυτό σας. Αυτό δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα είτε να σας αποσυμφορήσει από το άσχημο παρελθόν. Ότι έγινε… απλά έγινε. Ο καινούργιος μήνας έρχεται και μοιράζει δώρα και έρωτα. Είστε από τους τυχερούς, άρα ανοίξτε την αγκαλιά σας. Όσοι έχουν μπερδέψει συναίσθημα με εργασία, θα πάρουν αποφάσεις που θα τους αποδεσμεύσουν από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Υπάρχουν απαράβατοι κανόνες μέσα σε σχέσεις. Έχετε φροντίσει αυτό το διάστημα να τους πατήσετε όλους. Σε αυτή την περίπτωση δεν σας φταίνε οι πλανήτες και τα αστρολογικά, αλλά ο ακράτητος ενθουσιασμός που έχετε για οτιδήποτε καινούργιο γνωρίσετε… και οι δεσμευμένοι και οι πρόσφατα χωρισμένοι. Κάντε ένα μικρό βήμα πίσω και σκεφτείτε αν όλα αυτά ταιριάζουν στη βασιλική σας προσωπικότητα, και τι πρέπει άμεσα να διορθώσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Μπορείτε να πείτε ότι πια τα πράγματα είναι καλά. Έχετε κοπιάσει πάρα πολύ, και σίγουρα από την πρώτη έκλειψη θα αρχίσετε να βλέπετε τα πάντα να κινούνται προς όφελος σας. Μέσα σε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, πολλοί Παρθένοι θα δουν και επικοινωνιακές κινήσεις, από άτομα που κάποτε είχαν αφήσει κάτι ημιτελές. Ακόμη και προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης θα πέσουν στο δρόμο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μεγάλες αποφάσεις θέλετε να πάρετε, και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτός ο συνδυασμός είναι λανθασμένος. Μπορεί να δέχεστε πίεση από τα τρίτα περιβάλλοντα, αλλά και από τον άνθρωπο σας. Αφήστε τα πάντα για το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Ακόμη και όσοι έχουν βρει ένα καινούργιο και πολύ ταιριαστό έρωτα, θα πρέπει να κρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη αντίληψη του τι γίνεται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Δεν χρειάζεται να δείξετε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό. Μπορεί να είστε ένα σκληρό ζώδιο, αλλά υπάρχουν και οι άλλοι γύρω σας που σας θαυμάζουν, σας θέλουν αλλά δεν αντιλαμβάνονται την ιδιαίτερη συμπεριφορά σας. Κάντε κάτι άμεσα για να αλλάξει αυτό το θέμα, καθώς κάποιοι θα απομακρυνθούν και κάποιοι θα θυμώσουν. Εσείς που στην ερωτική σας πραγματικότητα έχετε παράλληλους βίους, επίσης προσοχή στον ανάδρομο Ερμή που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

 Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είτε προσπαθήσετε να πείσετε τον άνθρωπο σας για κάτι περισσότερο, είτε αδιαφορήσετε, το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο. Όλος ο υπόλοιπος Αύγουστος και οι πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, δεν είναι ιδιαίτερα καλές για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Αντιθέτως, για αυτούς που πρόσφατα έχουν χωρίσει ή βιώνουν μια έντονη συναισθηματική απώλεια – χωρισμό – προδοσία, θα αισθανθούν καλύτερα και μέσα από τη φιλική και ψυχολογική υποστήριξη, ακόμη και του κοινωνικού σας κύκλου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Κρατήστε μικρό καλάθι έως καθόλου, σε όλα αυτά που σας λένε, σας τάζουν και σας υπόσχονται. Είσαστε αξιαγάπητα πλάσματα και σίγουρα υπάρχει μεγάλο φαν κλαμπ και πολλά φλερτ στους δρόμους σας. Εσείς πάντως είστε αυτοί που θα αποφασίσετε τι θα γίνει τελικά, και ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα μείνουν κοντά σας. Αυτό έχει και το καλό του, καθώς μέχρι την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, όσοι είναι μόνοι θα έχουν βρει σύντροφο ζωής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Προστατέψτε το μυαλό σας και την καρδιά σας από τους περαστικούς. Δεν είστε και το πιο εύκολο ζώδιο, αλλά τα αστρολογικά γεγονότα της εποχής σας αναγκάζουν, ίσως και μέσα από παρατεταμένη μοναξιά, κάποιες φορές να κάνετε μικρές εκπτώσεις στα θέλω σας. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβεί. Υπομονή, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα δικαιώσει τη φήμη σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είσαστε σε μια άκρως δημιουργική φάση, και αυτό συμπεριλαμβάνει και καινούργιους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βγάλουν και κάτι ερωτικό. Με την κίνηση στις 30/09 της Αφροδίτης στο Ζυγό, εσείς θα γίνετε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο. Πιθανόν να έχετε και προτάσεις από το χαμένο παρελθόν σας. Σχεδιάστε από τώρα αυτά που θέλετε, και μην μένετε άπραγοι. Οικονομική ενίσχυση από τον νέο μήνα, που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως