Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Κάντε κάποιες πιο ειλικρινείς ερωτήσεις στον εαυτό σας. Αν τελικά ούτε και εσείς ξέρετε επακριβώς τι συμβαίνει μέσα στον συναισθηματικό σας δεσμό, τότε πολλά δεν πάνε καλά. Έχετε δεχτεί πολλά πυρά και έχετε περάσει δυσκολίες αυτό το Καλοκαίρι, που όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάπως έτσι πρέπει να περάσετε και το Φθινόπωρο σας. Οι Κριοί που έχουν μείνει μόνοι, θα ήταν ιδανικό να κάνουν ένα refresh σε κάθε τομέα της ζωής τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Τα κοντινά σας περιβάλλοντα είναι αυτά που στο τώρα σας στηρίζουν. Είναι μια περίοδος που έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα, και που πρέπει να βρείτε λύσεις και δράσεις που θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς. Οι δεσμοί που ταρακουνήθηκαν αλλά άντεξαν, πριν τη λήξη του έτους θα προχωρήσουν σε δεσμεύσεις. Μόνοι και χωρισμένοι του ζωδίου, μέχρι την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου θα έχουν καινούργιες αισθηματικές προσεγγίσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ότι και να πείτε, θα εκτεθείτε. Τα δεδομένα της εποχής έχουν αλλάξει και εσείς το ιδανικότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και να απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας ενοχλούν ή σας πικραίνουν. Από τον ερχόμενο μήνα οι προσωπικές – αισθηματικές σχέσεις θα μπουν στο μικροσκόπιο σας, και ότι δεν περάσει τα τεστ σας θα περάσει στο παρελθόν… μόνιμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Υπάρχει μια υπερένταση στην ατμόσφαιρα… και το αισθάνεστε. Μπορεί να συσχετίζεται με την ασυνεννοησία που υπάρχει αυτή την εποχή μέσα σε δεσμούς – γάμους – οικογένεια – συνεργασίες. Από την επόμενη εβδομάδα όλα θα αρχίσουν να δείχνουν μια καλυτέρευση που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί, λόγω εντάσεων και τρίτων προβλημάτων, θα βρουν και πάλι τα πατήματα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας πολλά σενάρια και για το πώς θα κινηθείτε τις επόμενες ημέρες, για να ξαναφέρετε και πάλι κοντά σας το άτομο που αγαπάτε. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η καινούργια θέση της Αφροδίτης από τον Ζυγό, που σας δίνει τη δυναμική για να οδεύσετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε. Χωρισμένοι σύντροφοι, τσακωμένα ζευγάρια και σχετικές υποθέσεις θα δώσουν τα χέρια, μέσα από την έλλειψη που νιώθει ο ένας για τον άλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Διαθέστε χρόνο για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η Αφροδίτη τώρα που αποχωρεί από πάνω σας, σας κάνει να επιθυμείτε μια γενική ανανέωση στην περιβολή σας. Συμπληρωματικά, για τους ελεύθερους θα υπάρξουν πολλές και ουσιαστικές γνωριμίες, που θα πλησιάσουν με ερωτική διάθεση. Οι δεσμευμένοι θα δεχτούν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις – δώρα – εκπλήξεις από το ταίρι τους, που επιθυμεί περισσότερα για το μεταξύ τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι διαφορές που έχουν προκύψει με τον σύντροφο σας, ίσως να μην έχουν σαν αληθινή αιτία το προφανές. Ίσως να υπάρχουν άλλα ζητήματα που αναζωπυρώνουν τέτοιες καταστάσεις. Τώρα που θα έρθει πάνω σας ο πλανήτης της αγάπης, θα καταφέρετε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά τι πρέπει να διορθωθεί και τι θα πρέπει να σταματήσει. Μην ξεχάσετε μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, να σβήσετε το παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πολλά τα εμπόδια – κυρίως οικονομικά – που σας καθυστερούν από όλα αυτά που επιθυμείτε να χτίσετε με τον σύντροφο σας. Αν μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και εκκρεμότητες από το παρελθόν που ενοχλούν, τότε μην καθυστερείτε, ενεργήστε. Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, αυτοί που θα ταξιδέψουν, είναι πιθανόν να βρεθούν μπροστά σε έναν μοιραίο έρωτα που θα τους αλλάξει τη ζωή… μια και για πάντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε σε μια υπέροχη διάθεση που σίγουρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα. Κυρίως ερωτικά. Είσαστε μόνοι οι περισσότεροι, άρα θα ήταν μια καλή εποχή να αρπάξετε ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σας. Ακόμη και όσοι ακόμη έχουν ελπίδα – καημό για κάτι από τα παλιά, ας τολμήσουν πια για κάτι διαφορετικό. Αν τελικά το παρελθόν επιστρέψει, τότε ζυγίστε τα πάντα και πάρτε τις αποφάσεις σας… προς όφελος σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι ψυχοφθόροι δεσμοί δεν είναι για εσάς. Καλύτερα μόνοι σας, παρά μέσα σε ερωτικούς δεσμούς που συνεχώς σας απογοητεύουν. Το σύμπαν είναι άκρως φιλικό προς το ζώδιο σας, άρα ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον καλό σας εαυτό. Όσοι έχουν μπερδεμένη καρδιά και είναι ανάμεσα σε δύο αγάπες, πιθανόν στην περίοδο των εκλείψεων να πάρουν αποφάσεις για να απομακρυνθούν από ρίσκα και άσχημες αποκαλύψεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Από σήμερα ξεκινάει μια περίοδος που θα σας έρθουν πολλά ευτυχή γεγονότα στους δρόμους σας. Σχέσεις οι οποίες δεν εξελίσσονταν καλώς, θα βρουν την ευθεία προς την ευτυχία και την περαιτέρω συναισθηματική κάλυψη. Παράτολμες κινήσεις για επανασυνδέσεις – εντυπωσιασμούς, θα καταρριφτούν. Πολλά και τα ευχάριστα μέσα από οικονομικές επενδύσεις – εργασίες – αγορές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η σταθερότητα που εκπέμπει η προσωπικότητα σας στον άνθρωπο σας, είναι και αυτό που θα τον κάνει να αποδεχτεί τις λογικές σας προτάσεις και επιτέλους να συμφωνήσει μαζί σας. Σαν κατάσταση, κάτι σχετικό θα βιώσουν και όσοι έχουν νέο έρωτα στη ζωή τους, και προσπαθούν να πείσουν για τις καλές τους προθέσεις. Είναι μια καταπληκτική εποχή που μπορείτε να βάλετε τη ζωή σας σε μια σειρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος