Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν χρειάζεται να αποδεχτείτε πλήρως όλα αυτά που σας προτείνουν. Το πιο πιθανό είναι σε βάθος χρόνου να μην μπορείτε να τα υιοθετήσετε. Μην πείτε άμεσα όχι, απλά πάρτε το χρόνο σας και μετά την Ηλιακή έκλειψη ανοίξτε τα χαρτιά σας. Οι Κριοί που επιβεβαιώνουν το ατίθασο του χαρακτήρα τους, και αυτή την εποχή έχουν δρομολόγια πάνω σε πολλά μονοπάτια, θα πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικοί στις υπερβολές επικοινωνιών και συναντήσεων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Μέχρι να φύγει ο μήνας, είναι το πιο ακατάλληλο χρονικό διάστημα για να ξεκαθαρίσετε διαφορές και κόντρες με πρώην ταίρια – συζύγους διαζύγια – περιουσιακά. Όταν η Αφροδίτη θα μπει για δεύτερη φορά αυτό τον χρόνο μέσα στο σπίτι της από 9/09, εσείς θα καταφέρετε να αποτινάξετε από πάνω σας καταστάσεις που μόνο ανασταλτικά λειτουργούν στη ζωή σας. Είναι και εποχή καλή για τους ελεύθερους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το κοντινό σας περιβάλλον κάποιες φορές λειτουργεί με λάθος τρόπο πάνω σας, και σίγουρα σας καθυστερεί από τις επιδιώξεις σας. Ξεκινήστε τη νέα Φθινοπωρινή σεζόν με το να οργανώσετε τις σκέψεις σας, και να μην εκφράσετε τα πλάνα σας. Ακόμη και αυτοί που είναι σε σοβαρές σχέσεις, ας βεβαιωθούν για το αποτέλεσμα και μετά ας αφήσουν τους τρίτους να πουν την άποψη τους. Οι εκλείψεις ήδη σας ταλαιπωρούν, άρα προστατέψτε τον εαυτό σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είσαστε σε μια γενικότερη αισθηματική αναστάτωση, και το μόνο που χρειάζεστε είναι να ηρεμήσετε και να μην αφήνετε πια κανέναν να σας ορίζει τους δρόμους και τους τρόπους… ακόμη και αν αυτό είναι το ταίρι σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει μέσα στον Καλοκαίρι, θα δεχτούν μια σειρά από επικοινωνίες, προκειμένου να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Σκεφτείτε και πράξτε ανάλογα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτορα – Νο 03
Προβλέπονται μεγάλες και ξαφνικές ανατροπές για τους Βασιλιάδες, μέχρι και τη στιγμή που η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον αέρινο Ζυγό. Κρυφά μυστικά και αμαρτωλές καταστάσεις του παρελθόντος, θα σταθούν και πάλι μπροστά σας και θα σας προτείνουν συμφιλίωση. Όσοι έχουν νέο έρωτα στη ζωή τους, ας περιοριστούν σε μικρές υποσχέσεις, καθώς όλα δείχνουν ρευστά… και από τις δύο πλευρές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Μην συγχέετε το παρελθόν με το παρόν. Άλλα βιώσατε στο τότε και άλλα στο τώρα. Άλλωστε είναι διαφορετικά και τα πρόσωπα, οι συνθήκες και οι διαθέσεις. Η Αφροδίτη σας αφήνει, και αυτό θα σας καθαρίσει το μυαλό με αποτέλεσμα να μπορέσετε να έχετε μια πιο αυστηρή ματιά πάνω στην προσωπική σας ζωή που δεν σας εκφράζει απόλυτα. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι, θα έρθουν πιο κοντά στις φιλικές τους συναναστροφές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Μειωμένες οι αντιστάσεις σας σε άτομα που ακόμη αγαπάτε. Αυτό είναι μια κατάσταση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν, και στο γεγονός ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από μια εμμονή – ψύχωση συναισθήματος. Διαλέξτε από τη νέα εποχή του Σεπτεμβρίου, σε ποιο στρατόπεδο θέλετε να καταλήξετε. Ίσως και σε κανένα. Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον εαυτό σας, την ψυχολογία σας και τους φίλους σας… όσους έχουν απομείνει κοντά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι σκοποί και οι μέθοδοι μέσα στο κεφάλι σας είναι απόλυτα συγκεκριμένοι, και αυτό που ζητάτε είναι λίγο χρόνο ακόμη για να τα κάνετε πράξη. Αυτοί που σκέφτονται πολύ σοβαρά, επιτέλους θα τερματίσουν σχέσεις που μόνο τους πληγώνουν, και θα το πράξουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και χωρίς να αφήνουν περιθώρια για μελλοντική επανασύνδεση. Ακόμη και καινούργιοι έρωτες θα περάσουν από πολλά φίλτρα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Αποδεχτείτε την ήττα σας. Αυτό για αρχή θα ήταν ένα καλό βήμα… για όλα τα επόμενα. Αν τελικά η άλλη πλευρά δεν επιθυμεί επανασύνδεση, τότε απλά συνεχίστε την καθημερινότητα σας. Είναι μια περίεργη περίοδος, και αυτό που τελικά θα σας επιτρέψουν Κρόνος και Άρης, είναι να ζήσετε μέσα σε ποιότητα και όχι συμβιβασμένες καταστάσεις. Δεσμοί που διατηρούν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα πρέπει να βρουν τρόπους για να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις. Η άκρη πάντως θα βρεθεί εύκολα, για αυτούς που αγαπούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η έντονη προσωπικότητα σας τρομάζει τους γύρω σας. Είναι κάτι που το κουβαλάτε και στην προσωπική σας ζωή. Αυτό όμως ίσως και να ζορίζει κάποιους ή να καθυστερεί καταστάσεις. Μετριάστε την ένταση σας και θα δείτε ότι πολύς κόσμος θα σας πλησιάσει, με ευχάριστες προτάσεις. Μπορεί να γίνει και καλή αφορμή για να γνωρίσετε και έναν καινούργιο και συναρπαστικό έρωτα. Οι Δίας και Ερμής έχουν πολλά δώρα για εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Υπάρχει μια συμπαντική εύνοια αυτή την εποχή πάνω σας. Χρησιμοποιήστε τη για να περάσετε τις θέσεις σας, και να γίνετε πολύ πιο κατανοητοί στους δικούς σας ανθρώπους. Σχέσεις που δεν εκφράζουν αληθινά – πιστά συναισθήματα, θα χαθούν στο παρελθόν. Νέοι άνθρωποι που δεν είναι επαρκείς και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές σας, απλά θα απορριφθούν. Κάντε τις αλλαγές σας και στα εργασιακά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Δεν είστε μόνοι σας. Ξεκινήστε από την διπλή φύση του ζωδίου σας, και κοιτάξτε πόσους καλούς φίλους έχετε να σας περιτριγυρίζουν. Το ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχει κάποιος σε αισθηματικό επίπεδο, δεν θα πρέπει να σας πτοεί. Ο κυβερνήτης σας είναι σε τέλεια συνεννόηση με την Αφροδίτη, και μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες του Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν σχετικές εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος