Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι χαλαροί ρυθμοί του Καλοκαιριού συνεχίζονται, και σας κάνουν να οργανώσετε ευχάριστα τα προγράμματα σας με τον άνθρωπο σας για το Φθινόπωρο. Αυτοί που κάνουν σχέδια για αποδεσμεύσεις από διαζύγια και δύσκολες σχέσεις, θα βρεθούν τελικά σε εύκολα μονοπάτια. Αυτοί που έχουν ήδη χαράξει πορεία δέσμευσης, μέσα από οικονομικές επιτυχίες θα φτάσουν στον προορισμό τους πιο γρήγορα και άνετα. Όλα συνηγορούν υπέρ σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Από την αρχή του τρέχοντος μηνός, πολλά τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που σας ανέτρεψαν τα πλάνα σας. Από τις 22/08 αυτό θα σταματήσει, και όλα επιτέλους θα κινηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Σε αυτή την εύνοια συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή. Νέος κόσμος σας πλησιάζει και δηλώνει ενθουσιασμένος – ερωτευμένος. Ένα βήμα πιο κάτω είναι οι δεσμευμένοι, που θα εισπράξουν δώρα – εκπλήξεις αγάπης από τον σύντροφο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Οι δικές σας οι ανάγκες ίσως να μην γίνονται αντιληπτές από τον άνθρωπο σας. Αυτό δεν είναι μια κατάσταση που δεν μπορείτε να την πιέσετε για να σας κάνει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς, αντιθέτως όποιος επιθυμεί να σας προσφέρει, μπορεί να το κάνει οικειοθελώς. Όσοι έχουν μπλέξει εργασία – φιλία με τα συναισθήματα, θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Προσέξτε μην πληγώσετε άθελα κάποιον… που δεν φταίει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η προβολή των συναισθημάτων σας, ίσως και να ξαφνιάσει ευχάριστα τον άνθρωπο σας. Η Αφροδίτη σε μοναδικές όψεις με τον Κρόνο, αναδεικνύουν τα αληθινά συναισθήματα και δένουν τα ζευγάρια με μόνιμους δεσμούς. Από τις 23/08 και μέχρι τη λήξη του μήνα, πολλοί ελεύθεροι θα ξαναγυρίσουν σε κάποια παλιά τους αγάπη. Μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα, προβάλουν ευκαιρίες καριέρας – τύχης και ταξιδιών, για τους τολμηρούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Όσες τελικά προσπάθειες και αν καταβάλετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πιάνουν τόπο, γιατί απλά τις προβάλετε σε λάθος άτομο. Τα καλά σας… είναι γνωστά. Αφήστε όμως και τους άλλους να καταβάλουν κάποια προσπάθεια για να σας γοητεύσουν. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου θα αντιληφθείτε πολλά να αλλάζουν και σε κάθε τομέα της ζωής σας, προς το καλύτερο και το ποιοτικότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Είσαστε εν αναμονή καλών εξελίξεων. Αισθηματικά – εργασιακά ζητήματα, είναι ένα βήμα πριν σας παρουσιάσουν την τελική τους μορφή. Αυτό δεν είναι κάτι που τυχαία συμβαίνει, αλλά μέσα από τις δικές σας ιδιαίτερες προσπάθειες. Ταίρια που είναι τελικά αταίριαστα θα απομακρυνθούν, και οικονομικά που ήταν σταματημένα θα ανελιχθούν. Εσείς να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Άλλωστε 4 πλανήτες ερίζουν για εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Συλλογιέστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στη σχέση σας, και στο τώρα σίγουρα δεν μένετε ικανοποιημένοι. Σίγουρα υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες δεν θα πρέπει να συνεχίσουν την πορεία τους μέσα στον Φθινόπωρο. Όσοι τρέχουν διπλές ερωτικές ζωές, θα πρέπει άμεσα να ξεμπερδέψουν τα «συναισθήματα» τους, και να ανακοινώσουν θαρραλέα τις αποφάσεις τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ταξίδια και προτάσεις είναι μπροστά σας. Το Καλοκαίρι για το ζώδιο σας ακόμη συνεχίζεται, με πολλά ευχάριστα να διασταυρώνουν τους δρόμους σας. Αισθηματικά οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να βρουν και πάλι τον εαυτό τους και να δοκιμάσουν καινούργιες καταστάσεις. Αυτοί που βγήκαν από σχέσεις τον τελευταίο καιρό, το πιο πιθανό είναι να επανασυνδεθούν προσεχώς με τον αγαπημένο τους. Υπάρχουν και άλλα καλά στην πορεία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είσαστε πια σε μια ψυχολογική κατάσταση που αδιαφορείτε για τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Έχετε περάσει ήδη αρκετά δύσκολα, και το μόνο που θα σας ανακούφιζε θα ήταν λίγες ποιοτικές ημέρες με τους δικούς σας ανθρώπους, και μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα σας. Οι μόνοι του ζωδίου, ας περιμένουν τη λήξη του Αυγούστου, όπου και θα βρεθούν τετ-α-τετ με καινούριες ερωτικές καταστάσεις… που θα τους εκπλήξουν διαφορετικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Το πείσμα και το γινάτι σας, είναι σαφώς διάσημο στους κύκλους του ζωδιακού. Αυτό σε μεγαλύτερη έκταση, πιθανόν και να αποθαρρύνει κάποιους επίδοξους εραστές – θαυμαστές σας να σας πλησιάσουν και να σας προσφέρουν…. το οτιδήποτε. Τα αστρολογικά δεδομένα της εποχής, σας επιτρέπουν να κάνετε τις αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας και να βγείτε κερδισμένοι, από αυτούς τους νέους συσχετισμούς με τον νέο κόσμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Δεν είστε αυτές τις ημέρες για έρωτες και μεγάλα συναισθήματα. Έχετε απογοητευτεί οι περισσότεροι, από συμπεριφορές που τουλάχιστον σας εξέπληξαν δυσάρεστα. Οι πλανητικές συνθήκες της περιόδου σας επιτρέπουν να ξεκουράσετε το μυαλό και την ψυχή σας, και από τη νέα σεζόν του Φθινοπώρου να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Αυτοί που είναι μέσα σε προβληματικές σχέσεις, ας κάνουν τις κινήσεις τους για βελτίωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε φορτώσει πολλά τον εαυτό σας, και σίγουρα ήδη υπάρχουν τα σημάδια της κόπωσης. Προσπαθείτε να είστε καλοί συνεργάτες – φίλοι. Από την μία αυτό είναι καλό αλλά από την άλλη κάπου έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας. Μικροπαράπονα θα σας παρουσιαστούν, που όμως με λίγη παραπάνω προσοχή, θα τα ξεπεράσετε. Για τους εργένηδες, όλα θα αλλάξουν από τις 29/08 που όλα τα άστρα θα σας υποστηρίξουν στις περίπλοκες επιδιώξεις τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως