Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
Το μυαλό σας δοκιμάζεται με όλα αυτά που σας τυχαίνουν, υτό το διάστημα. Σίγουρα δεν είστε και εσείς αμέτοχοι. Αν αυτό συντελείται μέσα στη προσωπική σας ζωή, τότε είναι πιθανόν οι δεσμοί οι αισθηματικοί να χαλαρώσουν και να βρεθείτε χωρισμένοι. Ακόμη και οι Κριοί, που είναι σε δύο καρδιές, ας κάνουν κάτι να μην ταλαιπωρείται πια κανείς. Οι ελεύθεροι ας μην ρίχνουν κλεφτές ματιές στο παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 04
Έχουν τελειώσει οι υπερβολές και οι δικαιολογίες για την προσωπική σας ζωή. Είστε πια σε μια φάση, που θέλετε να παραμείνετε ανεξάρτητοι και με το μυαλό σας συγκεντρωμένο, μόνο σε εργασία και οικογένεια. Οι αστρολογικές όψεις από αύριο της Αφροδίτης με τον Ήλιο, σας βάζουν σε μια πιο χαλαρή κατάσταση, που μπορείτε να σκεφτείτε το τι θέλετε με μια νηφαλιότητα. Όσοι είναι χωρισμένοι, ας περιμένουν το επόμενο ζώδιο του Καρκίνου για τις κινήσεις τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε λάβει το πράσινο φως, από το άτομο που τόσο καιρό πολιορκείτε. Οι μέρες που έρχονται και απομένουν για την παρουσία του Ήλιου πάνω σας, είναι ίσως και οι καλύτερες, για να κάνετε τα λόγια σας πράξεις και να αποδείξετε την αγάπη σας. Το μέλλον πολλών σχέσεων που παραπατάνε είναι δυσοίωνο, καθώς, ουδείς Δίδυμος αντέχει την μετριότητα… και σε κανέναν τομέα της ζωής του.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι ρυθμοί της ζωής σας είναι γρήγοροι και λίγοι αυτοί που μπορούν να σας ακολουθήσουν. Είναι ίσως και μια αισθηματική στρατηγική για να γλιτώσετε από άσχημες επαναλήψεις του παρελθόντος, και ότι πιθανόν να σημαίνει για τις ευαισθησίες σας αυτό. Αυτοί που σκέφτονται να αλλάξουν πόλη, χώρα, δουλειά, ένεκα μια μεγάλης αγάπης, ας το σκεφτούν δύο και τρεις φορές ακόμη. Το πιο πιθανόν είναι να το μετανιώσουν σχετικά γρήγορα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ανησυχείτε μονίμως για τα πάντα και τους πάντες. Αυτό είναι στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, αλλά στο τώρα ίσως να έχει αρχίσει να σας βαραίνει και να σας απογοητευτεί. Μιλήστε ανοιχτά με το άτομο, που υπάρχει στην ζωή και κάντε από κοινού τις αλλαγές που πρέπει. Όσοι είναι μόνοι θα θελήσουν να ασχοληθούν, πολύ πιο έντονα με την κοινωνική και την εργασιακή τους ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Κυριαρχείτε στο μυαλό ενός ατόμου που πάει και έρχεται συνεχώς στην ζωή σας. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι κάτι που μπορείτε να αλλάξετε μόνο με την δική σας παρέμβαση. Οι μέρες είναι άκρως θετικές, για βάλετε σε μια σειρά και πειθαρχία τα θέλω –ανάγκες σας. Αυτοί που οργανώνουν τις διακοπές τους, να είναι σίγουροι ότι οι αστρολογικές όψεις, θα τους φανερώσουν και αρκετά διλήμματα και πειρασμούς. Γιατί όχι?!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ανασύνταξη και εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα. Ο Ερμής είναι στην καλύτερη δυνατή θέση του και δίπλα στον κυβερνήτη σας. Αυτό σας δίνει το μαγικό ραβδάκι του σύμπαντος, για να κάνετε όλα τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας ….. αλήθεια. Ακόμη και οι άσχημα χωρισμένοι του ζωδίου, θα μπορέσουν να βρουν τους κατάλληλους τρόπους τελικά, για να κάνουν το σωστό επικοινωνιακό πλησίασμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η πονηριά και η εκμετάλλευση είναι κάτι που δεν ανέχεστε καθόλου. Οι περισσότεροι Σκορπιοί, είναι αυτήν την περίοδο μόνοι τους και μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις και ανούσια άτομα. Όσοι διατηρούν στην ζωή τους προβληματικούς δεσμούς, με χιλιομετρικές αποστάσεις, αισθήματα χωρίς φυσική παρουσία, εμπλοκή τρίτων ατόμων, θα τις τερματίσουν και χωρίς πλέον να αφήνουν κανένα περιθώριο για εν δυνάμει επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Καινούργιες καταστάσεις σας φανερώνονται ίσως να μην είναι αυτό που σας παρουσιάζουν. Ο Ερμής από την απέναντι πλευρά των Διδύμων, δείχνει ότι είναι έτοιμος να σας αποκαλύψει τα πάντα. Ακόμη και οι δεσμευμένοι, θα έχουν την τύχη μέσα από ερωτικές εξομολογήσεις, να έρθουν πιο κοντά ο ένας στην καρδιά του άλλου. Μια προσοχή στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, που μέχρι την λήξη του Ιουνίου θα έχουν επιστροφές… καταστροφές?!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, σας δίνει τις ευκαιρίες για να κάνετε τα επόμενα προγράμματα σας με τον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας. Οι δύσκολες ημέρες για τους περισσότερους γήινους, έχουν εκλείψει. Αυτοί που είναι μόνοι τους, και το απολαμβάνουν θα έχουν προσεχώς φλέρτ και πειρασμούς, που θα τους ξεσηκώσουν την ερωτική διάθεση. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Σας υποστηρίζουν όλοι και αυτό έχει να κάνει με τις δικές σας παλιότερες δράσεις. Μέσα σε όλη αυτήν την κοινωνική δραστηριότητα, εσείς οι χωρισμένοι – ελεύθεροι θα καταφέρετε να δείτε με μια πιο προσεχτική ματιά, μια γνωριμία, που ίσως μέχρι τώρα δεν τις είχατε δώσει, την προσοχή που τις άξιζε. Ο Ερμής σε όψεις με τον κυβερνήτη σας, σας στήνουν ερωτικά καρτέρια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Αναλώνεστε με λάθος άτομα. Αυτό το κάνετε καιρό ένεκα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα, σχεδόν ταυτόχρονα με την είσοδο του φτερωτού Ερμή στους Διδύμους, καθιστούν τα παρόν σας πολύ καλύτερο και σας στέλνουν μια σειρά από ευχάριστες καταστάσεις, ίσως και οικονομικές που μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση. Οι νέοι έρωτες θα σας βρουν μετά την πανσέληνο του μήνα
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος