Ταραντέλες από τους Encardia στο Half Note

    Από τις 14 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note, οι Εncardia, μια ιδιότυπη και απόλυτα ελκυστική μουσική κολεκτίβα, αλλά και ένα από τα πλέον προβεβλημένα και καταξιωμένα και διεθνώς, ελληνικά σχήματα από το χώρο της world μουσικής.

    Μια κεφάτη και πολυπληθής μπάντα που ξεσηκώνει το κοινό στις συναυλίες της και που εκπαιδεύει τους πρόθυμους …χορευτές στην Ταραντέλα. Είναι τόσο ζεστό το κλίμα στα live με τους Encardia που το κοινό δεν αντιστέκεται στο κάλεσμα να πάρει μέρος σε αυτό το μεσογειακό γλέντι που στήνει το συγκρότημα σε κάθε του εμφάνιση.

    Προσηλωμένοι στην πλούσια παραδοσιακή και γεμάτη ενέργεια μουσική της Κάτω Ιταλίας, οι Εncardia, με τον πειστικό τους τρόπο έκφρασης και απόδοσης της μουσικής, θα μας ταξιδέψουν στα απόμακρα χωριά της Καλαβρίας, στις ήρεμες και όμορφες περιοχές του Salento και σ’ όλα εκείνα τα μέρη που μιλούν ακόμη Γκρεκάνικα κι άλλες τοπικές διαλέκτους.

    Στο Half Note, όπου εμφανίζονται για πρώτη φορά, θα είναι μαζί τους και η Enza Mangolo, μια πηγαία και εξαιρετική Ιταλίδα μουσικός από την πεδιάδα του Salento, με την οποία έχουν κάνει ένα κύκλο επιτυχημένων εμφανίσεων.

    Πληροφορίες:

    Half Note Jazz Club,

    Τριβωνιανού 17, Μετς

    210 9213310

    στις 10.30 μ.μ., είσοδος 10 (φοιτητικό), 15 ευρώ (χωρίς ποτό).