Τέταρτη σύλληψη για τη φονική πυρκαγιά στο κέντρο της Λευκωσίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο κέντρο της Λευκωσίας, όπου βρήκε φρικτό θάνατο 39χρονης Ουκρανής.

Η Αστυνομία, προχώρησε χθες σε τέσσερεις, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πυρκαγιάς σε καφεστιατόριο στη Λευκωσία και εντοπισμό νεκρής γυναίκας, στη Λευκωσία, το πρωί της 30ης Ιανουαρίου 2019.

​Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, εντοπίστηκε σε οικία στη Λευκωσία και συνελήφθη 32χρονος, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με την υπόθεση. Ο ένοικος της οικίας, 21 ετών, συνελήφθη επίσης για το αυτόφωρο αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.

​Επίσης, από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 46 και 28 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η φωτιά στο καφεστιατόριο, ξέσπασε γύρω στις 2.40π.μ. της 30ης Ιανουαρίου. Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, εντόπισαν σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου του υποστατικού, μια γυναίκα νεκρή.

​Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.