Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τις ζωή τους από τον τυφώνα Χάρβεϊ στο Τέξας

Τέσσερα είναι τα επιβεβαιωμένα θύματα τις τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ στο Τέξας. Αν και πληροφορίες αναφέρουν για περίπου 20 νεκρούς ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ενώ οι αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα νεκροψιών για να αποφανθούν αν όλοι οι θάνατοι αυτοί συνδέονται με τον Χάρβεϊ.

Ένας Αστυνομικός στο Χιούστον πέθανε την ώρα που προσπαθούσε να φτάσει στην εργασία του προκειμένου να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις διάσωσης πολιτών από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, σύμφωνα με την ανακοίνωση τού διοικητή της Αστυνομίας της τέταρτης πολυπληθέστερης πόλης των ΗΠΑ.

Ο Στιβ Πέρες, που εργαζόταν 34 χρόνια στην αστυνομία, πνίγηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο μεταξύ της οικίας του, που βρίσκεται σε ένα προάστιο του Χιούστον, και του αστυνομικού τμήματος όπου εργαζόταν, εξήγησε ο Αρτ Ασιβίντο.

«Πέρασε δυόμιση ώρες προσπαθώντας με όλες του τις δυνάμεις να φτάσει στην εργασία του», επεσήμανε ο Ασιβίντο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Δεν κατάφερε να βρει τρόπο διαφυγής».

Μια ομάδα δυτών με τη βοήθεια εθελοντών εντόπισε χθες το πρωί το πτώμα του Αστυνομικού σε μια υπόγεια διάβαση βάθους πέντε μέτρων που είχε πλημμυρίσει.