Σ.Μαλάς: Αποχή σημαίνει παθητική αποδοχή της επιλογής άλλων

Ο υποψήφιος για την προεδρία Σ.Μαλάς, σε δηλώσεις του τόνισε την αναγκαιότητα να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες στην εκλογική διαδικασία.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: “Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στις επόμενες προεδρικές εκλογές.Η αποχή σημαίνει παθητική αποδοχή της επιλογής άλλων”. Ενώ παράλληλα εξήγγειλε ότι: “Εάν ο λαός με τιμήσει με την ψήφο του, θα είμαι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων σε μιαν Κύπρο της νέας εποχής”.

Επιπλέον προειδοποίησε σχετικά με την απόφαση που θα πάρουν οι ψηφοφόροι: “Όσα προβλήματα και αν είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, το μέλλον για τη χώρα μας δεν μπορεί να έχει την κατάληξη που έφεραν τα μέτρα λιτότητας σε άλλες χώρες. Προειδοποιώ τους εργαζόμενους, τη μεσαία τάξη, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους υπάλληλους ημικρατικών οργανισμών, ότι αυτά που έπονται, εάν δεν πάρουμε τη σωστή απόφαση την Κυριακή, θα είναι τρισχειρότερα από όσα βιώσαμε στο παρελθόν. Η κυπριακή οικονομία δεν αντέχει ούτε αβεβαιότητα αλλά ούτε σκληρά μέτρα λιτότητας”.

Τέλος τόνισε: “Στη δική μου πρόταση, ο πατριωτισμός μπαίνει μπροστά από το οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον. Απευθυνόμενος προς τον κυπριακό λαό, δεν φέρω μαζί μου πληγές του παρελθόντος, ούτε περιστασιακές μετάνοιες, ούτε αμφιταλαντεύσεις. Εκπροσωπώ την πρόοδο, τον αξιόπιστο και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Βλέπω μπροστά με αξιώσεις, αισιοδοξία και νηφαλιότητα”.