Σύσκεψη για τα επόμενα βήματα των ερευνών στις λίμνες του «θανάτου»

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο  Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη συμμετοχή του Διευθυντή της Υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα, του νέου υπαρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου  και άλλων που συμμετέχουν στις έρευνες, για τα επόμενα  βήματα σε ότι αφορά τις έρευνες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του καθ` ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου.

Αξιολογήθηκαν τα επόμενα βήματα και ειδικότερα το Plan C και πιο συγκεκριμένα η έλευση του ραντάρ για να ερευνήσει την Κόκκινη Λίμνη και Λίμνη Μεμί.

Όσον αφορά το Σχέδιο Γ’ και ενδεχόμενη χρήση «ραντάρ», οι Αρχές ζήτησαν επιπρόσθετες πληροφορίες από το εξωτερικό και εξετάζεται κατά πόσο χρειάζεται ή όχι.

Έγινε ανασκόπηση των μέχρι στιγμής ερευνών και αποτελεσμάτων, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύτης αναμένεται να καταδυθεί εκ νέου στα νερά της Κόκκινης Λίμνης, ενώ οι Αρχές είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Σκότλαντ Γιαρντ για αλλαγή πληροφοριών.

Το Sonar συνεχίζει ακόμη να δίνει αποτέλεσμα τα οποία και αξιολογούνται, ενώ σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται συνεχώς οι Αρχές για την έλευση του ραντάρ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχουν σηματοδοτηθεί δύο νέα σημεία τα οποία και αναμένεται να ερευνηθούν, ενώ σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ο δύτης θα ψηλαφίσει με το χέρι του συγκεκριμένα σημεία.