Σύντομη συνομιλία Καρογιάν-Παπαδόπουλου στη Λεμεσό

Στη Λεμεσό, στο κέντρο δεξιώσεων “Millenium”, όπου από το πρωί συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΔΗΚΟ, συναντήθηκαν στις 11:30 οι δυο διεκδικητές της Προεδρίας του κόμματος, Μάριος Καρογιάν και Νικόλας Παπαδόπουλος.

Πρώτος έφθασε στις 11:00 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ενώ ακολούθησε μισή ώρα αργότερα ο βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος. Και οι δυο έτυχαν θερμής υποδοχής από τους υποστηρικτές τους, ενώ όταν συναντήθηκαν εντός της αίθουσας χαιρετίστηκαν και συνομίλησαν για λίγο.

Στη Λεμεσό, όπου δικαίωμα ψήφου έχουν 9,702 μέλη από τις Επαρχιακές Οργανώσεις Λεμεσού, Κερύνειας, Αμμοχώστου και Μόρφου, η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά και όπως δήλωσε  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Άγγελος Βότσης, η προσέλευση του κόσμου είναι αθρόα.

Κάποια μικροπροβλήματα που έχουν παρατηρηθεί σε ό,τι αφορά στη βεβαίωση στοιχείων κάποιων μελών προσπαθούν να αντιμετωπιστούν από την εφορευτική επιτροπή, η οποία καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, συμπλήρωσε.

Ο κ. Βότσης εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι “θα έχουμε μια πλήρως δημοκρατική διαδικασία που θα αφήσει όλους ικανοποιημένους”.