Σύνοδος Ήλιος – Ερμής: Η κατάλληλη ώρα – Τι φέρνει στα ζώδια

Σύνοδος Ήλιος – Ερμής: Η κατάλληλη ώρα – Τι φέρνει στα ζώδια

Η κατάλληλη ώρα : 20 Δεκεμβρίου – Ήλιος σύνοδος Ερμής (28:42 μ. Τοξότη) .

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευθεί μ’ αυτό που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να κάνει ευκολότερη τη ροή ιδεών και επικοινωνίας σας με τον κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τις αντιλήψεις και τις παρατηρήσεις σας για τον κόσμο, καθώς και την αρχειοθέτηση όλων, στην εσωτερική βάση δεδομένων σας.

Κριός 

Σας κατακλύζει αποδοτική ενέργεια, αγαπητοί Κριοί! Αυτή θα βοηθήσει να υλοποιήσετε ακόμα και μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Έτσι θα καταφέρετε να χαλαρώσετε, γεμάτοι ικανοποίηση και αισιοδοξία. Διατηρήστε αυτή την οπτική, για να αντιμετωπίσετε και κάθε πιθανό πρόβλημα στη συνέχεια της πορείας σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, πρέπει να αλλάξετε οπτική και θέσεις απέναντι στα πράγματα! Πάψτε να αντιμετωπίζετε με απαισιοδοξία τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα. Μόνο με θετική στάση θα βρείτε λύση στα προβλήματά σας. Νέες πληροφορίες που θα λάβετε, θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήστε πολλά που θεωρούσατε δεδομένα. Η στιγμή είναι ιδανική για να τα προσεγγίσετε με περισσότερη λογική και ρεαλισμό!

Δίδυμοι

Είστε γεμάτοι αισιοδοξία και ζωτικότητα, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτά ακριβώς χρειάζεστε, για να χειρίζεστε με περισσότερη άνεση ακόμα και υψηλά ιστάμενους. Τα αποτελέσματα θα ωφελήσουν ιδιαίτερα την κοινωνική και επαγγελματική σας εξέλιξη, ανοίγοντας ανέλπιστες καινούργιες πόρτες για ένα λαμπρό μέλλον!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, εστιάστε! Κάποια προβλήματα θα προκύψουν από το πουθενά και θα χρειαστείτε επαγρύπνηση για να μην χάσετε τον έλεγχο… Κινήσεις ή αποφάσεις που διέπονται από βιασύνη ή προχειρότητα, θα είναι μη αναστρέψιμες. Απρόσμενες ειδήσεις μπορεί να σας αφήσουν άναυδους, να νιώσετε σαν να σας τραβούν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια. Μόνο η ψυχραιμία και ο ορθολογισμός θα σας περισώσουν από μια κατάρρευση!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είναι καιρός να φανείτε ρεαλιστές! Ο τρόπος που κινείστε τον τελευταίο καιρό, δεν επιτρέπει να χειρίζεστε τα θέματά σας με υπευθυνότητα και ωριμότητα. Ανακτήσετε την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα. Πρέπει να δράτε άμεσα αλλά με σύνεση για να είναι αποδοτικές οι προσπάθειές σας. Αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας για να μην βγείτε εκτός πορείας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, όλα παίρνουν αίσιο πρόσημο χάρη στον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας! Με αυτά τα εργαλεία θα καταφέρετε να χειριστείτε όλες τις δυσκολίες που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Κινηθείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα και μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια όπου χρειαστεί: Οι δικοί σας άνθρωποι είναι οι πιο σημαντικοί σας σύμμαχοι!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, όλα αλλάζουν γύρω σας αλλά δεν πρέπει να αφήσετε να σας επηρεάσουν αρνητικά! Επιστρατεύστε την προσοχή και τη στρατηγική σας, για να παραμείνετε σε επαφή με την πραγματικότητα… Καμιά απρόβλεπτη εξέλιξη δεν πρέπει να σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ακολουθήστε τη ροή των καταστάσεων. Κάθε προσπάθεια να αντισταθείτε, μόνο θα τις δυσχεράνει. Αν και έχετε υπερβολικά πιεστικό πρόγραμμα, δεν πρέπει να αμελήσετε και την ξεκούραση που έχετε ανάγκη. Η χαλάρωση με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, θα έχει ευεργετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας!

Σκορπιός

Τα άστρα στήνουν ένα εξαιρετικό σκηνικό για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί! Νιώθετε δραστήριοι και αισιόδοξοι, έτοιμοι να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Αδημονείτε να προωθήσετε τους στόχους σας, να φτάσετε πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού. Έχετε τα φόντα να πετύχετε, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει. Να εμπιστεύεστε το ένστικτο και το κριτήριό σας αυτή την περίοδο!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, τα όνειρα και οι ιδέες σας βρίσκουν το πλέον εύφορο έδαφος! Θα δείτε όλα τα θέματα να σημειώνουν εντυπωσιακή πρόοδο, σε μια φάση που αποτελεί τη νέα δυναμική επανεκκίνησή σας. Έχετε τα περιθώρια να βελτιώσετε τις συνθήκες με κάποιες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, γι’ αυτό να ακούσετε το ένστικτό σας. Είναι καιρός να αξιοποιήσετε την ατμόσφαιρα, να την στρέψετε προς όφελός σας. Να ζητάτε καθ’ οδόν και τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

Αιγόκερως

Αγκαλιάστε τις νέες ευκαιρίες σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η δουλειά που έχετε επενδύσει εδώ και καιρό, θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει καρπούς και να λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Η χαρά και η ηθική σας ικανοποίηση, θα σας ωθήσουν να εξελιχθείτε περισσότερο. Θα σας κάνει καλό να πάρετε μια απόσταση από τα προβλήματα, προκειμένου να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε… Έπονται και άλλες ευκαιρίες, που θα πρέπει να αδράξετε άμεσα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, να είστε επιφυλακτικοί και να κάνετε συνετά βήματα! Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να προβλέψετε τις εξελίξεις που έπονται… Έτσι δεν θα σας εκτρέψουν από την πορεία σας τα νέα δεδομένα. Οπλιστείτε με υπομονή και θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Με επαγρύπνηση θα χειριστείτε όσα απατήσουν την προσοχή σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πορευτείτε προς την κατεύθυνση που σας ορίζουν τα δεδομένα! Παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και τις αποφάσεις σας, τώρα που μπορείτε να υλοποιήσετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Οι σχεδιασμοί σας θα έχουν αίσια έκβαση με διάρκεια!