Σύλληψη 52χρονου για παράνομη εισαγωγή, κατοχή, χρήση και εμπορία ναρκωτικών

Τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών σταμάτησε χθες το απόγευμα η ΥΚΑΝ, στη Λεμεσό, μέλη της οποίας εντόπισαν και κατάσχεσαν έντεκα κιλά κάνναβης και συνέλαβαν 52χρονο.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών έξω από ξενοδοχείο στη Λεμεσό, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση.

Γύρω στις 5.50μ.μ., θεάθηκε 52χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του μια ταξιδιωτική βαλίτσα, να προσεγγίσει τον οδηγό αυτοκινήτου ενοικιάσεως, που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή. Μόλις ο 52χρονος πλησίασε στο αυτοκίνητο, τα μέλη της Αστυνομίας, επενέβηκαν για έλεγχο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποσπάσουν την βαλίτσα και να ακινητοποιήσουν τον 52χρονο, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα εγκατέλειψε τη σκηνή.

Στην κατοχή του 52χρονου εντοπίστηκε μετά από έρευνα, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,1 γραμμαρίου περίπου, ενώ εντός της βαλίτσας εντοπίστηκαν δέκα συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους έντεκα κιλών περίπου.

Ο 52χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.