Σύλληψη 34χρονου που ανέσυρε μαχαίρι στο ΑΠΟΕΛ Vs Kαρμιώτισσα… (Video)

  • Aπό εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν βάσει δικαστικού εντάλματος 34χρονο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας και παράνομης παραμονής του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αριθμός οπαδών των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας καθώς επίσης και ιδιώτες φύλακες για αποκατάσταση της τάξης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο να έχει στην κατοχή του μεγάλο μαχαίρι. Αυτός αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στις τουαλέτες του σταδίου, όπου σε έρευνα που διενεργήθηκε στην παρουσία του, εντοπίστηκε σε κάλαθο, δεύτερο μαχαίρι.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου όπου ανακρίθηκε και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.