Σύλληψη 21χρονου: Κάπνιζε κάνναβη με το 4μηνο βρέφος στο αυτοκίνητο

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί με την ανευθυνότητα 21χρονου ο οποίος συνελήφθη με κάνναβη στο αυτοκίνητο, όπου βρισκόταν με το 4μηνο βρέφος του…

Στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, προχώρησαν τα ξημερώματα σήμερα μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Γύρω στη 1.10π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, σε δρόμο στο Παραλίμνι, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Εντός του οχήματος, βρισκόταν επίσης, εντός παιδικού καθίσματος, το παιδί του 21χρονου, ηλικίας τεσσάρων μηνών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι από το όχημα αναδυόταν, έντονη μυρωδιά κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, από μέλη της ΥΚΑΝ, που κλήθηκαν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα μισοκαπνισμένο, χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε κάνναβη, καθώς μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 25 γραμμαρίων περίπου.

Ο 21χρονος και το ανήλικο παιδί του οδηγήθηκαν στην οικία του, όπου το βρέφος παραδόθηκε στην μητέρα του και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Στη συνέχεια ο 21χρονος, μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκωτεστ, με θετική ένδειξη.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου, διερευνούν την υπόθεση.