Σύλληψη Ελλαδίτη για τραυματισμό 56χρονου με μαχαίρι

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 35χρονος από την Ελλάδα,   φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι 56χρονο, μετά από λογομαχία με τον 32χρονο γιο του, και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, στην περιοχή Τροόδους.

Ο 35χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμός, μαχαιροφορία, κακόβουλη ζημιά και ανησυχία, οδηγήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 3 Ιουνίου και διέταξε όπως παραμείνει μέχρι τότε υπό κράτηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί, ενώ ο 35χρονος φέρεται να είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον 32χρονο εργοδότη του, για εργασιακά θέματα, ενώ στο μέρος έφτασε και ο 56χρονος πατέρας του ιδιοκτήτη, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει πιθανή συμπλοκή των δυο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 35χρονος άρπαξε δυο κουζινομάχαιρα κοπής κρέατος και τραυμάτισε τον 56χρονο στο λαιμό , ενώ ο 32χρονος αφόπλισε τον Ελλαδίτη κτυπώντας τον με καρέκλα.

Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στη σκηνή, ενώ ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο λαιμό και αφού του έγινε συρραφή απελύθη.