Σύλληψη Δημοτικού Γραμματέα Δήμου της επαρχίας Πάφου

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εκτέλεσαν χθες βράδυ ένταλμα σύλληψης εναντίον 58χρονου δημοτικού γραμματέα Δήμου της επαρχίας Πάφου ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες κλοπής.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε η αστυνομία, και την μαρτυρία που αξιολογεί, ο 58χρονος Δημοτικός Γραμματέας κατηγορείται ότι γέμιζε το αυτοκίνητο του από πρατήριο καυσίμων με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος και χρέωνε τον λογαριασμό του Δήμου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το συνολικό ποσό των χρεώσεων ανέρχεται στα 548 ευρώ.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος μετέβαινε σε πρατήριο πετρελαιοειδών με το δικό του αυτοκίνητο, το εφοδίαζε με πετρέλαιο, συμπλήρωνε σχετικό τιμολόγιο που υπήρχε στο πρατήριο, χρέωνε το πετρέλαιο στον λογαριασμό του Δήμου ενώ ως αριθμούς εγγραφής παρουσίαζε τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος του Δήμου.

Ο 58χρονος συνελήφθη και αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του για διευκόλυνση των ανακριτικών ερευνών.