Σύγκρουση 21χρονου με πάσσαλο της ΑΗΚ

Μεγάλη σύγκρουση έγινε χθες το βράδυ στην Αραδίππου, όταν 21 οδηγός προσέκρουσε με πάσσαλο της ΑΗΚ κόβοντας τον από την μέση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  γύρω στις 22.05 χθες βράδυ 21χρονος από την Αραδίππου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του με συνοδηγό τον αδελφό του 26 χρόνων, σε ανώνυμη επέκταση της Οδού Γεωργίου Σεφέρη στην Αραδίππου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε αρχικά πάνω στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Από την σύγκρουση το όχημα υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές ενώ ο πάσσαλος της ΑΗΚ κόπηκε από τη βάση του, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διακοπή ρεύματος σε παρακείμενες κατοικίες. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι αφού διαπίστωσαν ότι από την αποκοπή του πασσάλου της ΑΗΚ υπήρχαν σπινθήρες, απέκλεισαν την περιοχή, μέχρι την άφιξη ανδρών της Αρχής προκειμένου να διακόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη περιοχή.

Το συνεργείο της ΑΗΚ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για αλλαγή του πασσάλου και αποκατάσταση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.