Σωρεία συλλήψεων σε διάφορες περιοχές για κλοπές, επιθέσεις, ναρκωτικά….

Σωρεία συλλήψεων σε διάφορες περιοχές για κλοπές, επιθέσεις, ναρκωτικά….

Σύλληψη 26χρονου – Παραδέχθηκε 7 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων διαμερισμάτων και κλοπών, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 26χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου.

Ανακρινόμενος, ο 26χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη επτά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Άλλες συλλήψεις

*Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης, πρόκλησης ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και δημόσιας εξύβρισης.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και μεταφοράς μαχαιριού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλών μέσω τηλεφώνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 51χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυκτα και τέθηκε υπό κράτηση 23χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.