Σωρεία καταγγελιών για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης

Οι εκστρατείες της  Αστυνομίας με στόχο την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, συνεχίζονται.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού διενήργησαν, τροχονομικούς ελέγχους στην επαρχία τους.

Τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού προέβησαν κατά διάρκεια της νύχτας σε μεγάλο αριθμό τροχονομικών ελέγχων, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των ελέγχων να προκύψουν μεταξύ άλλων, 19 συνολικά καταγγελίες οδηγών οχημάτων, οι οποίοι εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται με την έντονη παρουσία της Αστυνομίας να στοχεύει στην πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων και στην εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης.

Στη Λάρνακα, μέλη της Τροχαίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, ανέκοψαν γύρω στις 4.25 σήμερα το απόγευμα, στην οδό Κίμωνος, στην Λάρνακα, αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπιστώθηκε, οδηγείτο από 37χρονο.

Ο 37χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 100μg αντί 22 που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο από τον Νόμο όριο.

Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Τροχαίας όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 102μg αντί 22μg.

O 37χρονος καταγγέλθηκε και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ το όχημά του κατακρατήθηκε από την Αστυνομία.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.