ΣΥΡΙΖΑ: Ομάδες ακροδεξιών βιαιοπραγούν στα ακριτικά νησιά

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «οι ευθύνες της κυβέρνησης για αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα φαινόμενα είναι τεράστιες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης  έκανε λόγο για «ομάδες ακροδεξιών που έχουν αφεθεί να αλωνίζουν και να βιαιοπραγούν ανεξέλεγκτα» στα ακριτικά νησιά με πρόσχημα τις εξελίξεις στο προσφυγικό, κάνει λόγο  επιρρίπτοντας «τεράστιες ευθύνες» στην κυβέρνηση για αυτά τα φαινόμενα.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρει σε δήλωση του πως «η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο μιας δύσκολης και επικίνδυνης κατάστασης, που απαιτεί ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, συντονισμένες διεθνείς πρωτοβουλίες και κοινωνική συνοχή».

Σημειώνει ότι «με πρόσχημα αυτές τις εξελίξεις, τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο αλλά και στα άλλα ακριτικά νησιά μας, ομάδες ακροδεξιών έχουν αφεθεί να αλωνίζουν και να βιαιοπραγούν ανεξέλεγκτα» και πως «οι ευθύνες της κυβέρνησης για αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα φαινόμενα είναι τεράστιες».

Υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποφευχθεί ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας και η εξάπλωση της βίας, που μόνο δεινά θα επιφέρει στη χώρα μας».

Επίσης τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι μπορεί και για να επιλυθεί η κρίση με την αξιοποίηση όλων των μέσων που έχει στη διάθεσή της η δημοκρατία. «Η συμμετοχή όλων των δημοκρατικών πολιτών σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητη», δηλώνει.

Check Also

Eλλάδα – Βόλος: Σακάτεψε στο ξύλο τη σύζυγό του επειδή έπιασε δουλειά!

Ακόμη ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας προστέθηκε στην ατέλειωτη αλυσίδα παρόμοιων περιστατικών στον Βόλο, αυτή …

Ελλάδα – Εικονικοί εμβολιασμοί: Έτσι έπιασαν στα πράσα τη γιατρό και τη νοσηλεύτρια

Φόβους ότι οι εικονικοί εμβολιασμοί που αποκαλύφθηκαν στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπορεί να μην …