Συντριβή για τον Ολυμπιακό με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση,ο πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, με τεράστια αμυντικά κενά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Σιμεόνε.

Ετσι η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, δείχνει να απομακρύνεται σε συνδυασμό με το 2-0 της Γιουβέντους επί της Μάλμε στη Σουηδία.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έφτασε τους 9 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους «ερυθρόλευκους» και στην τελευταία αγωνιστική, οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη επί των Σκανδιναβών και ήττα της «Γηραιάς Κυρίας» από τους «ροχιμπλάνκος» στο Τορίνο για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Σε περίπτωση που οι Ιταλοί πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να μην χάσουν από την Μάλμε για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στους «32» του Europa League.Από την άλλοι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στον όμιλο και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (38’, 62’ και 65’) με τον Ραούλ Γκαρσία να ανοίγει τον… δρόμο μόλις στο 9ο λεπτό.