Συννεφιασμένος και αύριο ο καιρός – Άνοδος θερμοκρασίας τη Πέμπτη

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού από το τμήμα Μετερεωλογίας, το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να  αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή αλλά για το Σάββατο αναµένεται πτώση.