Συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ

Σε εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση του ΤΕΠΑΚ, δήλωσε πριν από λίγο ο Εκπρόσωπος Τύπου τις Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης.

“Λαμβάνονται καταθέσεις, αξιολογούνται όλα τα δεδομένα. Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος ανακριτικού έργου. Συνεχίζονται οι καταθέσεις αυτών τον οποίων τελούν υπό κράτηση ή και άλλων που θα χρειαστεί για να προχωρήσουν οι έρευνες”.

Σχετικά με το αν θα υπάρξουν άλλες συλλήψεις, ο κ. Αγγελίδης είπε πως δεν υπάρχει κάτι ακόμα που μπορεί να ανακοινωθεί και αυτό θα αποφασιστεί όταν θα είμαστε θέση και υπάρξουν στοιχεία που θα είναι αναγκαιες νέες συλλήψεις.

Στο αν υπάρχει σύνδεση του Ωκεανογραφικό με το σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ είπε χαρακτηριστικά πως ” για το ωκεανογραφικό υπάρχουν 14 υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ανάθεση έργων. Έγινε έρευνα από το 2015, ο φάκελος των υποθέσεων είχε μεταφερθεί στην νομική υπηρεσία και με βάση τα δεδομένα και την μελέτη του μαρτυρικού υλικού είχε αρχειοθετηθεί, τον Ιούλιο φέτος ο Γενικός Ελεγκτής είχε ζητήσει από την Νομική Υπηρεσία όπως επαναεξεταστούν μερικά θέματα σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση και διαβάστηκε εκ νέου ο φάκελος στην Νομική Υπηρεσία”.