Συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 69χρονης

Συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 69χρονης Ελένης Πλακίδη της οποίας χάθηκαν τα ίχνη της από το βράδυ της Πέμπτης.

Στις έρευνες, με επίκεντρο την χερσόνησο του Ακάμα,  συμμετέχουν η Αστυνομία,  Πυροσβεστικής Υπηρεσία,  ΕΜΑΚ, η πολιτική άμυνα, μέλη της υπηρεσίας Θήρας , συγγενείς  και φίλοι.

Η 69χρονη Γερμανίδα, Ελένη Πλακίδη,  διαμένει μόνιμα στην Αργάκα και είναι παντρεμένη με Ε/κ, αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης για να μεταβεί σε περίπτερο και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα μνήμης.

Στο πλαίσιο των ερευνών το σαλούν όχημα της 69χρονης εντοπίστηκε σε παραλιακή περιοχή του Ακάμα, κολλημένο στις λάσπες και κλειδωμένο.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της και απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.