Συνεχίζονται για 18η ημέρα οι έρευνες για εντοπισμό θυμάτων του 35χρονου

Για 18η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στη Κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς.

Στη λίμνη Μεμί, ο 35χρονος ομολόγησε  ότι πέταξε τη σορό της 6χρονης Sierra, κόρης της Marie Rose, της οποίας εντοπίστηκε το πτώμα στο φρεάτειο στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Στη Κόκκινη λίμνη  άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρούν να εντοπίσουν τις άλλες δύο βαλίτσες στις οποίες όπως ομολόγησε πέταξε τα πτώματα της 36χρονης από τη Ρουμανία και της 8χρονης θυγατέρας της και της 29χρονης Μαρικάρ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, χθες΄έγινε  παρουσίαση, επεξήγηση των υποθέσεων από τον αξιωματικό υπεύθυνο της διερεύνησης προς τους βρετανούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι ακολούθως επισκέφθηκαν τα τέσσερα σημεία, δηλαδή το Μεταλλείο Μιτσερού, την Κόκκινη Λίμνη, τη Λίμνη Μεμή και το πεδίο βολής Ορούντας.

Χθες έγινε νεκροτομή στη σορό που εντοπίστηκε σε βαλίτσα ενώ άρχισε και στη σορό που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής στην Ορούντα από τον εμπειρογνώμονα Ιατροδικαστή που έφθασε από το Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με Κύπριους Ιατροδικαστές.

Σήμερα προγραμματίζεται να διενεργηθεί νεκροτομή και στις άλλες δύο σορούς από την ίδια ομάδα.