Συνεχίζεται το θρίλερ με τη λίστα Λαγκαρντ- Καταθέτει σήμερα η συνεργάτιδα Διώτη

Ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων για την υπόθεση της λίστας Λαγκαρντ καλείται σήμερα να καταθέσει η δικηγόρος-συνεργάτιδα του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, η οποία φέρεται ως ύποπτη για το κακούργημα της νόθευσης εγγράφου από κοινού.

Όπως κατέθεσε στο υπόμνημα του ο κ. Διώτης, η συνεργάτιδα του τον βοήθησε να αντιγράψει το περιεχόμενο του usb που του παρέδωσε ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Παράλληλα, οι έρευνες των Πεπονή-Μουζακίτη για τα μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Λαγκάρντ εντείνονται, ενώ ενα νέο πρόσωπο που μπήκε στο κάδρο της υπόθεσης, ο μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Αγγελόπουλος, προσκομίζει νέα στοιχεία για το θρίλερ με την ονομασία “λίστα Λαγκαρντ”.

Ο υπάλληλος είχε καταθέσει στους οικονομικούς εισαγγελείς πως εκτός απο το αρχικό CD που χάθηκε υπάρχει και ένας υπολογιστής ο οποίος μπορεί να ρίξει φως σε πολλά σημεία της υπόθεσης. Ο κ. Αγγελόπουλος ήταν σύμφωνα με την κατάθεση του ο πρώτος άνθρωπος που παρέλαβε το CD για επεξεργασία, προκειμένου να ξεχωρίσει τα 20 ονόματα με τις υψηλότερες καταθέσεις καθ υπόδειξιν Παπακωνσταντίνου και τα οποία αντέγραψε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή.