Συνεχίζεται το απεργιακό μπαράζ σε όλη τη χώρα

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται το απεργιακό κύμα σε ολόκληρη τη χώρα, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Οι εργαζόμενοι όλων των επαγγελματικών φορέων διαδηλώνων εκφράζοντας την αντίθεση τους στο προωθούμενο πολυνομοσχεδίο, το οποίο ψηφίζεται σήμερα απο τη Βουλή.

Το απόγευμα στις 5 η ώρα αναμένεται η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, ειδικά σήμερα Τετάρτη, υπό το φόβο πρόκλησης επεισοδίων, λόγω της ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.

Σήμερα, μεταξύ των άλλων στην απεργία συμμετέχουν, οι τραπεζοϋπάλληλοι της ΟΤΟΕ και η ΟΜΕ-ΟΤΕ, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία,η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και η ΓΣΕΒΕ, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ενώ αποχή μέχρι και την Παρασκευή απο τα καθήκοντά τους πραγματοποιούν οι δικηγορικοί σύλλογοι όλης της χώρας.
Kλειστά θα είναι σήμερα και τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα.

Απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν και σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις των επιβατών να γίνονται με δυσκολία.

Αναλυτικά, πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς:

-Μετρό και τρένα θα πραγματοποιούν δρομολόγια μετά τις 15:00.

-Λεωφορεία, τρόλει και ΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

-Το τραμ θα εκτελεί δρομολόγια μετά τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

-Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια έως τα μεσάνυχτα.

-Στην Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα