Συνεχίζεται η ψηφοφορία ενόψει του 2ου “All Star Day, παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενόψει του 2ου «All-Star Day, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες», που θα διεξαχθεί  στις 30 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ανακοίνωσε τους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς τρίποντων και καρφωμάτων.

Οι διαγωνιζόμενοι επιλέγηκαν από τους  προπονητές των οκτώ ομάδων Α’ κατηγορίας. Κάθε κόουτς έχει συμπληρώσει έντυπο που του είχε σταλεί από την Ομοσπονδία, με έναν παίκτη του για κάθε διαγωνισμό (δεν μπορεί να είναι το ίδιο άτομο).

Στο διαγωνισμό τρίποντων, δηλώθηκαν από τους προπονητές τους και θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Αναστασιάδης ( ΕΝΑΔ), Βέρετς Άλεν (ΑΕΛ), Ντόντε Πουλ ( ΕΘΑ), Ιάκωβος Παντελή (ΑΕΚ), Πόρτερ Τρουπ (ΑΠΟΕΛ), Ανδρέας Πηλαβάς (Κεραυνός), Ντιέγκο Κάπελαν (Απόλλων) και Άνθονι Λι (Ομόνοια).

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων, δηλώθηκαν από τους προπονητές και θα συμμετάσχουν οι: Μορίς Μπόλντεν (ΕΝΑΔ), Οράιον Άουτερμπριτζ (ΑΕΛ), Πάβελ Ενκλίτσκι ( ΕΘΑ), Ντιόν Ντίξον (ΑΕΚ), Άιζακ Γουέλς ( ΑΠΟΕΛ), Μπράντον Μπράουν (Απόλλων) και Μέλβιν Μπέικερ (Ομόνοια).

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, δεν υπάρχει περιορισμός στο All-Star Game, για το οποίο συνεχίζεται η ψηφοφορία, αφού μπορεί ένας καλαθοσφαιριστής να συμμετέχει στον εν λόγω αγώνα αν ψηφιστεί, αλλά και σε έναν από τους διαγωνισμούς, αν τον δηλώσει ο προπονητής του.

Η ψηφοφορία για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα Κύπρου/Ευρώπης εναντίον Υπόλοιπου Κόσμου (Rest of the World) διεξάγεται εδώ και μέρες στο www.basketball.org.cy.