Συνεχίζεται για 19η ημέρα το θρίλερ στις λίμνες του θανάτου

Συνεχίζεται για 19η ημέρα το θρίλερ στις λίμνες του θανάτου. 

Παρά τις δυσκολίες  συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στη Κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς.

Στη λίμνη Μεμί, ο 35χρονος ομολόγησε  ότι πέταξε τη σορό της 6χρονης Sierra, κόρης της Marie Rose, της οποίας εντοπίστηκε το πτώμα στο φρεάτειο στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Στη Κόκκινη λίμνη  άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρούν να εντοπίσουν τις άλλες δύο βαλίτσες στις οποίες όπως ομολόγησε πέταξε τα πτώματα της 36χρονης από τη Ρουμανία και της 8χρονης θυγατέρας της και της 29χρονης Μαρικάρ.

Χθες, εντοπίστηκε αντικείμενο, που σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για τσιμεντομπλόκ.

Αστυνομική πηγή ανέφερε πως έγινε σηματοδότηση του σημείου όπου εντοπίστηκε το αντικείμενο και σήμερα θα γίνουν προσπάθειες για να ανασυρθεί. Το έργο των δυτών για ανάσυρση των αντικειμένων είναι δύσκολο, λόγω της μηδενικής ορατότητας στο βυθό.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο λεγόμενος «Ορέστης» φέρεται να τοποθετούσε τσιμεντομπλόκ στις βαλίτσες με τις οποίες «έθαβε» τα θύματά του στην Κόκκινη Λίμνη παρά το μεταλλείο του Μιτσερού.