Συνεχίζει το σημαντικό του έργο το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αραδίππου

Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης ανέφερε ότι «η Επιτροπή Ευημερίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αραδίππου, καλεί όσους δημότες ενδιαφέρονται να προσφέρουν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, να τα μεταφέρουν απευθείας στο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 12.00 – 13.00 το μεσημέρι. Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 11, απέναντι από το Λαογραφικό Μουσείο «Κώστας Καϊμακλιώτης».

Πρόσθεσε ότι «η παραλαβή των τροφίμων από τους δικαιούχους γίνεται κάθε Παρασκευή από τις 09.00 – 12.00 και από τις 16.00 – 18.00. Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τις αιτήσεις από την Δημοτική Λειτουργό Αγγέλα Παπαγιάννη στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και οι συμπληρωμένες αιτήσεις πρέπει να τοποθετούνται σε ειδικό κιβώτιο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου και στο οποίο αναγράφεται «Αιτήσεις για Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Ο κ. Ευαγγελίδης ανέφερε ακόμα ότι «τράπεζες και διάφοροι άλλοι οργανισμοί, μεταξύ των οποίων η ΣΠΕ Αλληλεγγύης, η Τράπεζα Κύπρου, η Επαρχιακή Επιτροπή Πενταμελούς Οικογένειας, ο Σύνδεσμος Ψυχικής Στήριξης Αραδίππου, ο Σύνδεσμος Γονέων Pascal και η ΕΚΥΣΥ Αραδίππου, έχουν ήδη προσφέρει χρηματικά ποσά. Ταυτόχρονα εισφορές σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης έχουν κάνει το Δ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Φανουρίου, το Λύκειο Αραδίππου και η εταιρεία Carlsberg».

Εισφορές συνεχίζουν να γίνονται δεκτές στα γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στη ΣΠΕ Αλληλεγγύης είπε ο Δήμαρχος Αραδίππου εκφράζοντας ταυτόχρονα τόσο τις δικές του ευχαριστίες όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου «σε όλους τους συνδημότες που πρόσφεραν και προσφέρουν τρόφιμα και εισφορές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στα μέλη της Επιτροπής Ευημερίας που βρίσκονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για εξυπηρέτηση των δικαιούχων» κατέληξε ο κ. Ευαγγελίδης.