Συνεργατισμός: “Ίδιες Αξίες, Νέα Προοπτική”

Ο Συνεργατισμός, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στη Λευκωσία παρουσίασε την νέα του εταιρική του ταυτότητα.

Η εκδήλωση, φιλοξενήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου Κύπρου και τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί Οικονομικών και Γεωργίας, Χάρης Γεωργιάδης και Νίκος Κουγιάλης, βουλευτές, αξιωματούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες .

Η νέα εταιρική ταυτότητα του Συνεργατισμού είναι το επιστέγασμα της κοπιώδους συλλογικής προσπάθειας των τελευταίων περίπου 12 μηνών, η οποία μετέτρεψε το Κίνημα σε ένα εύρωστο και δυναμικό οργανισμό που ατενίζει το μέλλον με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία αναφέρεται σε δελτίο τύπου σχετικά με τη νέα εταιρική ταυτότητα.

Οπως διευκρινίζεται το νέο λογότυπο, εκφράζει το δυναμισμό, την ενότητα δυνάμεων και τη σύγχρονη εικόνα του Κινήματος με σύνθημα: «Συνεργατισμός: Ίδιες αξίες, νέα προοπτική».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας σε χαιρετισμό, ανέφερε ότι το Συνεργατικό Κίνημα κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα.

Ο κ. Χατζηγιάννης  ανέφερε ότι “μέσα στις γνωστές δύσκολες συνθήκες, αναλάβαμε ένα εγχείρημα πρωτόγνωρο. Αντιμετωπίσαμε όμως δυναμικά τις προκλήσεις. Προχωρήσαμε σε αλλαγές σε όλο το φάσμα λειτουργίας του Συνεργατισμού. Βάλαμε στόχο να τον ανανεώσουμε καθιστώντας τον ένα σύγχρονο, δυναμικό και εύρωστο οργανισμό. Θέσαμε στέρεες βάσεις για τη δύσκολη συνέχεια και πλέον συμβαδίζουμε με τη νέα εποχή».

Ο κ. Χατζηγιάννης σημείωσε την επιτυχή έκβαση των τεστ αντοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι ο Συνεργατισμός εξέπληξε ευχάριστα με την επίδοσή του.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η νέα Αρχιτεκτονική της Κυπριακής Οικονομίας». Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης ο εκπρόσωπος της Dame Pauline Green, Προέδρου του International Cooperative Alliance, κ. Ray Collins.