Συνεργασία Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με δημιουργία Έδρας Μ.Κακογιάννη

Παρουσίαση έγινε χθες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, για τη δημιουργία έδρας προς τιμή του Μιχάλη Κακογιάννη.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα χθες στις 12:00 μ.μ. μίλησαν οι εκπρόσωποι και των δύο Πανεπιστημίων, από πλευράς Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Κωνσταντίνος Μασσέλος, αντικαταστάτης Πρύτανη και Αναπληρωτής Καθηγητής και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ από πλευράς Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Αντιπρύτανης Ερευνών και Δημοσίων Σχέσεων, Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος.

Η εκδήλωση έγινε εξ αφορμής της δημιουργίας Επώνυμης Έδρας “Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου – Μιχάλης Κακογιάννης” στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το να δοθεί σε Έδρα Πανεπιστημίου το όνομα σημαντικής πνευματικής προσωπικότητας. Με τον τρόπο αυτό τιμάται η μνήμη του Μιχάλη Κακογιάννη και από τις δυο του πατρίδες τις οποίες τίμησε με το έργο του παγκοσμίως.

Στην εκδήλωσε μίλησε και η Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης¨, Ξένια Καλδαρά, ενώ παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.