Συνεννόηση «μπουζούκι» μεταξύ των δύο Κυβερνητικών εκπροσώπων

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ενημέρωση και συνεννόηση μεταξύ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής εκπροσώπου.

Θα έπρεπε τουλάχιστον πριν βγαίνουν στα κανάλια να επικοινωνούσαν μεταξύ τους  για να μην βγαίνουν να λένε άλλα ντ΄άλλων…

Η Κλέλια Βασιλείου σε δηλώσεις της στο «Πρωτοσέλιδο» του Sigma, είχε αναφέρει ότι ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, έθεσε χθες τη παραίτησή του ενώπιον του Προέδρου αλλά δεν έγινε αποδεκτή. Τόνισε μάλιστα ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο….

Στην εκπομπή, «Μεσημέρι και Κάτι», ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα.

Ο παρουσιαστής μάλιστα της μεσημβρινής εκπομπής, προέβαλε το βίντεο με τη δήλωση της αναπλήρωτριας Κυβερνητικής εκπροσώπου.

Σε ερώτηση τι ισχύει από τα δύο, ο Πρόδρομος Προδρόμου τόνισε:

«Ισχύει αυτό που σας είπα. Ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης του υπουργού Οικονομικών. Εκ παραδρομής, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό το σχόλιο. Θα εννοούσε βεβαίως αυτό που ξέρουμε όλοι ότι ο υπουργός Οικονομικών σε κάθε στιγμή όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν παρουσιαζόταν υπεύθυνα ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου και ενημέρωνε».

Όταν ο κόσμος ακούει δύο εκπροσώπους της Κυβέρνησης μιλούν για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να δηλώνει ο ένας άλλα και ο άλλος άλλα και να τα διαψεύδει,  φανταστείτε τι εντύπωση δίνουν….

Σοβαρότης, μηδέν…

Το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν είναι να βγουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραδεχτούν έστω το λάθος τους…