Συνελήφθη 46χρονος αξιωματικός της ΕΦ με αναβολικά και ναρκωτικά

Συνελήφθη 46χρονος αξιωματικός της ΕΦ με αναβολικά και ναρκωτικά

Στη σύλληψη 46χρονου προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό αναβολικών ουσιών στην κατοικία του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00 το βράδυ, χθες, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διενήργησαν έρευνα βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία του 46χρονου, στην Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και κατάσχεσαν 51 φιαλίδια και δύο δισκία που περιείχαν αναβολικές ουσίες, μικρή ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 1,3 γραμμαρίων και ίχνη άσπρης ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη σε κομμάτι από γυαλί.

Στην οικία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, μαζί με διάφορα άλλα τεκμήρια, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο σκληροί δίσκοι φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αποτελούμενο από δύο βιντεοκάμερες και ένα ηλεκτρονικό καταγραφέα DVR, που κατέγραφε δεδομένα σε δημόσιο χώρο.

Ο 46χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, παράνομης κατοχής αναβολικών ουσιών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών, καθώς και υπόθεση που αφορά τον Νόμο για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι πρόκειται για 46χρονο  αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.