Συνελήφθη 45χρονος για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής

Συνελήφθη 45χρονος για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής

Στη σύλληψη 45χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 7 Μαρτίου 2021, από κάτοικο Λεμεσού. Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία όπου διέμενε ο αποβιώσας πατέρας του και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων μια μοτοσικλέτα και μουσικά όργανα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης λήφθηκε πληροφορία ότι φωτογραφίες των κλοπιμαίων αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από αγνώστους, με σκοπό την πώλησή τους. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 45 ετών.

Στην οικία του 37χρονου διενεργήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα κοντραμπάσο, που φέρεται να αποτελεί μέρος της κλαπείσας περιουσίας. Ο 37χρονος δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

Το απόγευμα χθες, εντοπίστηκαν σε ανοιχτό χώρο, κοντά στην οικία του 45χρονου, η μοτοσικλέτα, ένας ενισχυτής κιθάρας και ένα πιάνο. Ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.