Συνελήφθη 36χρονος για κλοπή οχήματος στη Λεμεσό τον Νοέμβριο

Στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στη Λεμεσό, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας. Ο δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 36 ετών, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
Για την κλοπή του αυτοκινήτου, συνελήφθη τον Δεκέμβριο, άντρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγεί το κλοπιμαίο όχημα, σε δρόμο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στις 03 Δεκεμβρίου, γύρω στις 10.00 το βράδυ, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο στις 08 Νοεμβρίου, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, να κινείται σε δρόμο στην περιοχή Ύψωνα. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός του ήταν ο 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 2, ημερομηνίας 04/12/2021, σχετικό).

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία, το αυτοκίνητο κλάπηκε στις 02 Νοεμβρίου, από χώρο που διατηρεί ο ιδιοκτήτης του, στη Λεμεσό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.