Συνελήφθη 35χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 35χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 3 χθες το απόγευμα, στην οδό Ιφιγενείας στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 35χρονο και οι δύο από την επαρχία Λεμεσού.

Κατά την ανακοπή, ο 35χρονος βγήκε από το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 35χρονο, εντοπίστηκε ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου καθώς και ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών, που καταλήγει σε μυτερή άκρη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε σε τσαντάκι του 35χρονου εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης κρυσταλλικής ουσίας που μοιάζει με μεταμφεταμίνη, καθώς και δύο σακουλάκια που περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη, συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων. Στο τσαντάκι εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €1,050.

Σε άλλο τσαντάκι του 35χρονου, εντοπίστηκαν άλλα δύο σακουλάκια που περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη, συνολικού βάρους 1 γραμμαρίου, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των €285.

Τόσο ο 30χρονος όσο και ο 35χρονος οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), όπου ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων. Στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Στον 30χρονο διενεργήθηκε προκαταρτικός και τελικός έλεγχος ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το Κρατικό Χημείο.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.