Συνελήθη 38χρονος Βούλγαρος που “ξάφρισε” υπεραγορά

Σύμφωνα με Αστυνομική Ανακοίνωση, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν σήμερα τα ξημερώματα, έρευνα στην οικία και υποστατικά ιδιοκτησία 38χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα προϊόντων, όπως είδη ρουχισμού, καθαρισμού, καλλυντικών, ηλεκτρικά εργαλεία, τα οποία εκ πρώτης όψεως πωλούνται αποκλειστικά στις υπεραγορές LIDL και η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί και για τα οποία ο 38χρονος δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  30χρονη από τη Βουλγαρία, κάτοικος Αθηένου, κατήγγειλε χτες στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της 38 ετών, επίσης από τη Βουλγαρία, μηχανοδηγός στην εταιρεία LIDL, στο διάστημα των μηνών Φεβρουαρίου –Απριλίου έκλεψε από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας στη Νέα Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου διάφορα προϊόντα.

Αναμένεται σήμερα να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το οποίο θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής του.