Συναυλία αλληλεγγύης την Κυριακή στην Πάφο

Μετά  τους Λευκωσιάτες οι οποία  έγιναν πριν λίγες μέρες  μια γροθιά για να βοηθήσουν, με την αθρόα συμμετοχή τους στην μεγάλη συναυλία στήριξης των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχερέστερη θέση, καθώς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πλέον ούτε τα ήδη πρώτης ανάγκης, σειρά παίρνουν οι Παφίτες.

Ο Δήμος Πάφου διοργανώνει μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Υποστηρίζω την Πάφο», με την συμμετοχή σε εθελοντική βάση τριάντα τοπικών σχημάτων και καλλιτεχνών από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Στόχος της εκδήλωσης όπως ανέφερε σε διάσκεψη Τύπου ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας είναι η ενίσχυση του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου και γενικότερα ομάδων του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την κατάσταση της οικονομίας.

Η μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου έξω από το Δημοτικό μέγαρο Πάφου, ξεκινάει στις 16:00 το απόγευμα. Το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση αντί εισιτηρίου θα μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάφου, στο χώρο της διοργάνωσης θα στηθούν περίπτερα συλλογής τροφίμων.

Την μεγάλη συναυλία θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους Ελλήνεςκαι Κυπρίοι καλλιτεχνες, όπως των Δημήτρη Κοργιαλά, Ευδοκία Καδή, Φωτεινή Δάρρα, Παναγιώτη Μάργαρη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Ελευθερία Ελευθερίου,  Γιώργο Παπαδόπουλου, Γιώργο Σταματάρη , Καίτη Γαρμπή, Θάνο Πετρέλη και Στέλιο Δημοσθένους.

Επίσης, θα συμμετέχουν οι Χρίστος Ριαλάς, Γιώργος Ελευθερίου, Ρούλα Μαλλή, Χρίστος Χαλικιόπουλος, Γιώργος Σαξατές, Σωκράτης Τερπίζης, Άδωνης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Αρτέμης, Πόλυς Χαραλάμπους, Σωτήρης Καραγιώργης, Χριστίνα Τσιέλεπου, Ευθύβουλος Θεοχάρους, Φίλιππος Σοφοκλέους, Μαρία Χατζηιωάννου, Αλέξανδρος Τζαπαλίδης, Σωτήρης Χρυσάνθου,  Φιλονίλα Χριστοφόρου και το σχήμα “Prospectus”.

Ελένη Χαραλάμπους