Συναγερμός για την απαγωγή των παιδιών: Πλήρη κινητοποίηση της Αστυνομίας

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία αξιολογεί πληροφορίες που φθάνουν κοντά της και χτενίζει σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από το σχολείο. Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λάρνακα με τη συνδρομή και ελικοπτέρου για τον εντοπισμό των δύο 11χρονων μαθητών – του Θεμιστοκλή Ντόγκλη και του Φίλιππου Σταματάκη – που εξαφανίστηκαν το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων

Επικεφαλής των ερευνών για εντοπισμό των δύο μαθητών έχει τεθεί ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου. Ο κ. Χρυσοστόμου, λόγω του σοβαρού περιστατικού, έχει ακυρώσει το υπηρεσιακό ταξίδι για συμμετοχή του στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Αρχηγών Αστυνομίας, στη Χάγη, για την οποία θα αναχωρούσε σήμερα.

Στην ΑΔΕ Λάρνακας βρίσκονται τόσο ο Αρχηγός Αστυνομίας όσο και ο Υπαρχηγός και ο Υπουργός Δικαιοσύνης. Στη Λάρνακα επίσης απ΄ το πρωί έσπευσε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή για αυξημένα μέτρα σε οδοφράγματα και σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της Δημοκρατίες.

Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη. Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στα τηλέφωνα 24804024 ή 24804016 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας του Φίλιππου Σταματάκη είναι ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ η μητέρα του Θεμιστολή Ντόγκλη εργάζεται επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο ανήλικοι είναι οικογενειακοί φίλοι.