Συνάντηση Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου σήμερα

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης θα έχει σήμερα το πρωί συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η συνάντηση έρχεται ένα περίπου 24ωρο μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με την ανεξαρτητοποίηση των 25 βουλευτών και εν μέσω πληροφοριών ότι η κ. Κωνσταντοπούλου οδεύει και η ίδια σε «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση που εξέδωσε  η Λαϊκή Ενότητα, αναφέρει ότι  «ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά από αίτημά του, θα συναντηθεί αύριο το πρωί στις 10:30 με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο γραφείο της στη Βουλή».

Σε ερωτηση που του υποβλήθηκε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου,  ο κ. Λαφαζάνης, όταν ρωτήθηκε αν έχει συζητήσει για ένταξη στο κόμμα των Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου, απάντησε:

«Έχουμε συζητήσει με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν αντιρρήσεις στη κυβερνητική πολιτική και στα μνημόνια. Έχουμε κάνει συζητήσεις σε όλους που έχουν ψηφίσει όχι ή παρών στο τρίτο μνημόνιο. Αυτά που έχουμε να ανακοινώσουμε, τα ανακοινώσαμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι συζητήσεις συνεχίζονται και ελπίζω ότι θα είναι γόνιμες και καρποφόρες».